Hem > H > Hur Gör Man Ett Klipp?

Hur gör man ett klipp?

Skapa och dela ett klipp

  1. Logga in på YouTube.
  2. Börja titta på en video.
  3. Klicka på klippikonen under videon.
  4. En ruta för att skapa klipp visas.
  5. Välj vilket avsnitt av videon du vill göra till ett klipp.
  6. Namnge klippet (högst 140 tecken).
  7. Klicka på DELA KLIPP.
  8. Välj ett alternativ för att dela klippet:

Läs mer

Hur klipper man en video Samsung?

Om du bara vill trimma din film har många telefoner inbyggt stöd för det. I en Samsung Galaxy S4 öppnar du exempelvis din film i appen Galleri. Peka på knappen Beskär högt upp till höger så får du en chans att trimma den. Dessutom, hur gör man en mp4-fil mindre? 1 Hämta hem Free MP4 Converter (var noga med att skriva exakt så, det finns ett annat program som heter Free MP4-Converter, det är inte detta program denna guide omfattar) 2 Starta programmet och välj "Add video" längst upp till vänster i fönstret. 3 Ladda in filmen du vill komprimera 4 Markera filmen och välj "H.

Man kan också fråga kan man komprimera mp4 filer?

Om du har en stor MP4-fil kan du minska oväsentliga delar för att redigera den, vilket automatiskt komprimerar storleken på MP4. MP4 är ett format som tar upp mycket utrymme. För att komprimera MP4-filer är ett av de mest direkta sätten att konvertera dem till andra småformatformat som WMV och FLV. Dessutom, hur komprimera filer? Komprimera och packa upp filer

  1. Leta reda på filen eller mappen som du vill komprimera.
  2. Håll ned (eller högerklicka på) filen eller mappen, Välj (eller peka på) Skicka tilloch välj sedan komprimerad mapp. En ny zippad mapp med samma namn skapas på samma plats.

Följaktligen, hur kan man snabbspola en video på iphone?

Steg 1: Om du vill snabbspola en video framåt på din iPhone, starta iMovie-appen, tryck på Skapa projekt, Filmoch Media successivt. Steg 2: Välj målvideon från din kamerarulle och tryck på Skapa film. Steg 3: Tryck på Fart menyn längst ned med en instrumentpanelikon. Flytta reglaget till kanin sida tills du är nöjd. Hur snabbspolar man video på Instagram? Har du en video du skulle vilja var delvis slowmotion, delvis snabbspolad? När man väl råkar filma något riktigt kul kan det vara roligt att dra ner hastigheten så man verkligen får se vad som händer. Jag själv använder Slow Fast för att snabbspola när jag har spelat in en illustration.

Därmed, hur gör man en video med bilder?

Gör en film

  1. Öppna appen Google Foto.
  2. Logga in på Google-kontot.
  3. Tryck på Bibliotek.
  4. I avsnittet Skapa nytt trycker du på Film.
  5. Tryck på Ny film för att välja de foton och videor du vill ha med i filmen.
  6. Om du vill använda ett tema trycker du på filmen du vill ha och följer anvisningarna.
Hur gör man ett collage på iPhone?

Det finns flera sätt att göra en kollage på iPhone. En av de enklaste metoderna är att använda en bildredigeringsapp som har kollageverktyg. Det finns många olika bildredigeringsappar att välja mellan, så ta gärna lite tid på att hitta en app som passar just dina behov. När du har hittat en lämplig app, följ dessa steg för att göra en kollage:
1. Ladda ner och installera bildredigeringsappen på din iPhone.
2. Starta appen och välj de bilder du vill använda i kollaget. Du kan antingen välja bilder från ditt galleri eller ta nya bilder med kameran.
3. När du har valt de bilder du vill använda, gå till kollageverktygen i appen. Varje app har lite olika verktyg, så följ instruktionerna i appen för att göra kollaget.
4. Spara kollaget till ditt galleri eller dela det med vänner och familj.

Hur klipper man en film i iMovie?

Det finns flera olika sätt att klippa en film i iMovie. Den enklaste metoden är att använda verktyget för att klippa ljud och bild. Det här verktyget finns i menyn Ljud och bild på iMovie-huvudskärmen. För att klippa en film i iMovie, välj bara den del av filmen du vill klippa och klicka sedan på knappen Klipp.
En annan metod för att klippa en film i iMovie är att använda verktyget för att klippa i bilder. Det här verktyget finns i menyn Bilder på iMovie-huvudskärmen. För att klippa en film i iMovie, välj bara den del av filmen du vill klippa och klicka sedan på knappen Klipp.
Om du vill klippa en film i iMovie på ett mer avancerat sätt, kan du använda verktyget för att klippa i filmklipp. Det här verktyget finns i menyn Filmklipp på iMovie-huvudskärmen. För att klippa en film i iMovie, välj bara den del av filmen du vill klippa och klicka sedan på knappen Klipp.

By Queston Rioa

Varför kan jag inte lägga upp flera bilder på Instagram? :: Hur många ord skriver jag?
Användbara länkar