Hem > H > Hur Gör Jag En Vänförfrågan På Facebook?

Hur gör jag en vänförfrågan på Facebook?

Tryck på längst upp på Facebook och skriv vännens namn. Välj hens namn eller tryck på Visa fler resultat för [din väns namn]. Om du fortfarande inte kan hitta din vän testar du de här stegen. Om du vill skicka en vänförfrågan trycker du på bredvid namnet.

Läs mer

Och därefter, vad är bekanta på facebook?

Bekanta är personer som du kanske vill dela mindre med på Facebook. Du kan välja att exkludera dessa personer när du gör inlägg, genom att välja Vänner utom bekanta i målgruppsväljaren. Ingen blir meddelad om du lägger till dem i den här listan. Därmed, varför kan jag inte lägga till en vän på facebook? Du kan kanske inte lägga till en person som vän om: De har inte godkänt din vänförfrågan ännu. Du har kanske redan skickat en vänförfrågan till personen. Kontrollera om de vänförfrågningar som du har skickat fortfarande väntar.

Folk frågar också kan äntligen se alla i nyhetsflödet?

GÖR SÅ HÄR. Så här går du förbi systemet som fb nu har på plats och som begränsar inlägg i ditt nyhetsflöde. Deras nya algoritm väljer samma få personer - ca 25 som kommer att läsa dina inlägg. Håll ner fingret var som helst i det här inlägget och ordet "kopiera" kommer att dyka upp. Kan man se vem som loggat in på min Facebook? Kolla om någon använder ditt Facebook-konto

  1. Säkerhet och inloggning. Klicka på den lilla nedpilen uppe till höger och välj Inställningar.
  2. Inloggningar. Du ser genast vilka enheter som använder ditt konto och kan visa fler med nedpilen.
  3. Stäng. Klicka på de tre prickarna till höger för åtgärd.
  4. Anmäl.

Hur ser jag vänförfrågningar?

Gå in på dina vänförfrågningar

Vänt blicken mot det högra hörnet av skärmen. Bredvid notiser och meddelanden hittar du dina vänförfrågningar, som finns under symbolen som föreställer två personer.
Hur gör man så ingen kan skicka vänförfrågan? Under sekretessinställningarna på Facebook kan man välja att endast vänners vänner kan skicka vänförfrågningar. Det förhindrar alla som du inte har minst en gemensam vän med att skicka förfrågningar till dig. Det kräver dock också att ingen av dina vänner accepterat en förfrågan från ett spamkonto.

Hur kan jag se om någon tagit bort min vänförfrågan?

Gå in på "vänner" och klicka på "utgående". Där kan du se "utgående vänförfrågningar" för att hitta de personer som ännu inte svarat på din vänförfrågan. Därefter, vad ser en begränsad vän på facebook?

En begränsad vän på Facebook ser bara det allmänna området av andras profiler. De kan inte se bilder eller andra inlägg som är markerade som "privat".

Hur tar man bort en begränsning på Facebook?

För att ta bort en begränsning på Facebook:
1. Gå till Inställningar.
2. Klicka på Fliken Begränsningar.
3. Klicka på Länken Ta bort begränsningar.
4. Bekräfta att du vill ta bort begränsningarna.

By Zorine Grim

Hur gör man Underline på datorn? :: Vad ska man skriva istället för jag?
Användbara länkar