Hem > H > Hur Gör Man En Repost?

Hur gör man en Repost?

Hur delar man någon annans inlägg på Instagram (repost)?

Det är att trycka på flygplans-ikonen under inlägget > Dela i händelse. Då delar du alltså inlägget på din egen Story/händelse. Bilden i din story blir en klickbar länk tillbaka till originalinlägget.

Läs mer

Dessutom, vad är en repost?

Att återge/posta en Instagram-bild som någon annan lagt upp kallas för #reinsta eller #repost. Därefter, varför kan jag inte länka på instagram? Men för att lägga till en länk till din berättelse behövde du vara verifierad eller ha ett företags- eller skaparkonto med över 10 000 följare. I mitten av 2021 testade Instagram ett länkklistermärke som fungerade som svep-upp-länken - bara tittare skulle trycka på istället för att svepa.

Därefter, hur delar man någon annans inlägg på story?

När du ser en video eller bild du bara måste dela med dig av i din Instastory klickar du bara på pappersflygplans-symbolen som du väljer när du ska skicka ett inlägg i DM till någon. Istället för att välja en person så väljer du alternativet högst upp: "Lägg till inlägget i din händelse". Hur delar jag någons inlägg från flödet i min Instagram händelse? Hur delar jag någons inlägg från Flödet i min Instagram-händelse?

  1. Tryck på nedanför fotot eller videon i Flödet.
  2. Tryck på Lägg till inlägg/video i din händelse.
  3. Tryck på Skicka till.
  4. Tryck på Dela bredvid Din händelse och sedan på Klar.

Hur gör man för att tagga någon på Instagram?

Instagram-app för Android och iPhone

Tryck på Redigera. Tryck på Tagga personer och tryck sedan på någon som är med på fotot. Ange hens namn eller användarnamn och tryck sedan på hens namn i menyn. Tryck på (Android) eller Klar (iPhone) längst upp till höger och tryck sedan på eller Klar igen för att bekräfta.
Folk frågar också hur gör man en klickbar länk? Skapa en hyperlänk till en plats på webben

  1. Markera texten eller bilden du vill visa som en hyperlänk.
  2. Tryck på Ctrl+K. Du kan också högerklicka på texten eller bilden och klicka på Länk på snabbmenyn.
  3. I rutan Infoga hyperlänk skriver eller klistrar du in din länk i rutan Adress.

Hur länkar jag till min Instagram?

Gå till instagram.com/username. Om användarnamnet exempelvis är "johannasvensson" skriver du instagram.com/johnsmith som URL. Klicka på det inlägg som du vill spara och kopiera länken längst upp i webbläsaren. Med detta i åtanke, hur länkar man en länk på instagram?

Instagram länkar inte alltid till externa länkar, så det går inte alltid att länka en länk på Instagram. Om du vill länka en länk till en bild eller video på Instagram, kan du göra det genom att lägga till länken i bildens caption eller i videons beskrivning.

Hur lägger man in två bilder på samma Instagram story?

För att lägga till flera bilder i samma Instagram-historia, går du till din profil och trycker på "Historik" -knappen längst ner till vänster. Därifrån kan du bläddra igenom dina bilder och välja de som du vill använda. När du har valt de bilder du vill använda, trycker du på "Nästa"-knappen längst ner till höger. Därifrån kan du lägga till text, filter eller andra effekter på dina bilder. När du har gjort alla ändringar du vill, trycker du på "Dela"-knappen längst ner till höger. Dina följare kommer nu kunna se dina bilder i din historia.

By Farkas Kreutzer

Vad är 10 potens? :: Hur skriver man ut ett häfte i Word?
Användbara länkar