Hem > H > Hur Får Man Fram Meddelande På Instagram?

Hur får man fram meddelande på Instagram?

Instagram-app för Android och iPhone

Tryck på eller uppe till höger i flödet. Tryck och håll ned ett meddelande (Android) eller svep meddelandet åt vänster (iPhone).

Läs mer

Hur svarar man på någons meddelande på Instagram?

Från ditt Instagramflöde trycker du på pappersflygplansikonen i det övre högra hörnet på skärmen för att komma åt meddelanden. Öppna en konversation och hitta meddelandet du vill svara på. Tryck och håll ned meddelandet tills du ser tre åtgärdsalternativ visas. Välj Reply. Folk frågar också kan man skicka meddelande på instagram utan att följa? Kan jag använda Instagram Direct för att skicka meddelanden till personer som jag inte följer? Ja, du kan skicka ett meddelande till vem som helst med Instagram Direct. Tänk på följande: Om du skickar ett meddelande till någon som inte följer dig visas det som en förfrågan i deras inkorg.

Följaktligen, kan man skriva till någon på instagram?

Instagram-app för Android och iPhone

Tryck på längst upp till höger. Välj någon som du vill skicka ett meddelande till och tryck på Chatt. Skriv ett meddelande. Du kan även trycka på för att ta och skicka ett tillfälligt foto eller en tillfällig video eller för att välja ett foto eller en video från biblioteket.
Hur skriver man DM? DM

Klicka på ikonen Nytt meddelande på översta raden för att skapa ett nytt DM.

  1. I adressfältet kan man söka på namn eller @namn till den eller de man vill skicka DM till.
  2. Skriv ditt meddelande.

Varför får jag konstiga meddelanden på Instagram?

Om du får ett misstänkt e-postmeddelande eller annat meddelande som utger sig för att vara från Instagram ska du inte klicka på länkar eller bilagor. Svara inte på meddelanden där du uppmanas ange lösenord, personnummer eller kreditkortsinformation. Aktivera tvåfaktorsautentisering för ytterligare kontosäkerhet. Med detta i åtanke, kan man få tillbaka raderade meddelanden på instagram? Gå till inkorg. Klicka på ikonen i menyraden till vänster "Instagram Direct". Där hittar du alla dina raderade meddelanden.

Därmed, hur skickar man ett pm?

Hur skickar jag ett privat meddelande till en Facebook-sida?

  1. Tryck på längst upp till höger på Facebook.
  2. Tryck på Sidor.
  3. Gå till den sida som du vill skicka ett meddelande till.
  4. Tryck på Skicka ett meddelande nedanför sidans omslagsbild.
  5. Skriv meddelandet och tryck på Skicka.
Dessutom, hur ser man svar på frågor på instagram?

För att se svaren på frågor på Instagram måste du gå till profilsidan för personen som ställde frågan. Därefter klickar du på "Svara" -knappen under frågan.

Och därefter, varför kan jag inte skicka meddelande på instagram?

Det finns flera olika orsaker till varför man inte kan skicka meddelanden på Instagram. Om du inte kan skicka ett meddelande till en specifik användare kan det bero på att användaren har blockerat dig, att du har blockerat användaren, eller att användaren har valt att inte ta emot meddelanden från icke-vänner. Om du inte kan skicka ett meddelande till någon alls kan det bero på att du har för många olästa meddelanden, att du har för många olästa meddelanden från en specifik användare, att du har blivit blockerad av Instagram eller att du befinner dig i en annan region än den användare du försöker skicka meddelandet till.

By Aldric Nanez

Hur skriver man ett Födelsedagstal? :: Vad är SFI kurs D?
Användbara länkar