Hem > K > Kan Man Se Vem Som Varit Inne På Min Twitter?

Kan man se vem som varit inne på min Twitter?

Twitter Analytics kan ge dig lite information, men inget specifikt. Till skillnad från Facebook finns det faktiskt ett sätt att få lite information om hur många som tittar på din profil eller dina tweets. Gå till Twitters analyssida och logga in med ditt Twitter-konto.

Läs mer

Hur ser det ut när man är blockad på Twitter?

Så här händer när du är blockerad: Du ser inte personens tweets. Du får inga meddelanden om deras konto. Du ser inga kommentarer eller svar i en konversation av den personen. Dessutom, kan man vara privat på twitter? Tryck på ditt profilfoto på menyn längst upp och sedan på Inställningar och integritet. Tryck på Integritet och säkerhet. Dra skjutreglaget för att slå på funktionen bredvid Skydda dina Tweets under Målgrupp och taggning. På menyn längst upp ser du antingen en navigeringsmenyikon eller din profilikon.

På motsvarande sätt, varför går det inte att logga in på twitter?

Om du inte kan logga in kan ditt konto ha hackats. Viktigt! Att ändra ett kontos lösenord gör inte att kontot automatiskt loggas ut från appen Twitter för iOS eller Twitter för Android. Om du vill logga ut kontot från dessa appar måste du logga in på nätet och besöka Appar i inställningarna. Med tanke på detta, kan inte se tweets? Hur ser jag över mina sekretessinställningar

Klicka på bildikonen överst till höger. Om du är inne på twitter-appen finns bildikonen överst till vänster. Klicka på Sekretess och Säkerhet i vänsterkolumnen.

Hur kan jag se vem som besöker min Instagram?

När du laddat upp en story kan du klicka på din profil i appen och sedan swipa uppåt. Då kommer det upp ett öga som visar hur många – och vilka – som har tittat på din story. Det är bara du som kan se vilka som har sett din historia, utlovar Instagram. Varför blir man blockerad? Vi kan blockera personer från att göra saker på Facebook om: Något som du publicerat eller delat verkar misstänkt eller olämpligt enligt våra säkerhetssystem. Meddelanden eller vänförfrågningar som du skickat har markerats som oönskade. Du har gjort något som bryter mot våra communityregler.

På motsvarande sätt, vad betyder ignorera på twitter?

Ignorera en konversation

Om du har blivit taggad i en konversation du inte vill vara med i längre och inte lyckas bli avtaggad så kan du ignorerea (mute) den konversationen. Tryck på den lilla nedåtpilen i övre, högra hörnet av en tweet i konversationen och välj Ignorera konversationen.
Med detta i åtanke, kan man ta bort blockering på snap?

Ja, det går att ta bort blockerade användare på Snap. För att göra det, tryck på användarens namn i din vänlista och välj sedan "Blockera användare" från menyn.

På motsvarande sätt, hur man ändrar så man kan se allt på twitter?

För att ändra inställningarna så att du kan se allt på Twitter:
1. Gå till din profil och klicka på "Inställningar och privacy"
2. Under "Privacy and safety" väljer du "Safety"
3. Slå av "Discoverability and privacy"
4. Slå av "Protect your tweets"
5. Klicka på "Save changes"

By Vasiliki

Vad betyder låset efter namnet på Twitter? :: Kan man få virus genom att öppna sms?
Användbara länkar