Hem > H > Hur Minskar Jag Storleken På En Pdf-Fil?

Hur minskar jag storleken på en PDF-fil?

Alternativ för att minska PDF-storleken med ett klick

  1. Öppna en PDF-fil i Acrobat DC.
  2. Välj Arkiv > Minska filstorlek eller Komprimera PDF. Obs!
  3. Välj platsen du vill spara filen på och klicka på Spara. Acrobat DC visar ett meddelande om att PDF-filens storlek har minskat.

Läs mer

Hur gör jag en fil mindre?

Du kan minska storleken på de flesta filer genom att komprimera dem i en zip-fil. Du kan skapa och öppna zip-filer i Windows utan någon ytterligare programvara. Navigera till mappen som innehåller filen som du vill skicka. På motsvarande sätt, kan inte skicka pdf? Klicka på Arkiv > Dela > E-post och välj sedan något av följande alternativ: Skicka som bifogad fil Ett e-postmeddelande öppnas med en bifogad kopia av filen i dess ursprungliga format. Skicka som PDF Ett e-postmeddelande öppnas med en bifogad kopia av filen i PDF-format.

Hur stor bör en PDF vara?

När du ska skicka ett e-postmeddelande – När du ska skicka en PDF-fil finns det ofta en gräns för hur stor filen får vara. Detta beror på din e-posttjänst och på din mottagares e-posttjänst. En PDF som är större än 5 MB måste du normalt komprimera. Hur komprimerar man en bild? Komprimera enskilda bilder

Om du vill komprimera alla bilder i dokumentet väljer du Arkiv i menyfliksområdet >Komprimera bilder (eller > Minska filstorleken). på fliken Bildformat. Välj ett alternativ i rutan Bildkvalitet. Den högsta upplösningen visas först och den lägsta upplösningen visas sist.

Hur ändrar man storlek på en fil?

Justera storleken: Alla justeringar av din JPEG-fil hittar du under avsnittet "Verktyg" i menyfältet. Välj "Justera storlek" för att öppna en nya dialogruta som heter Bilddimensioner. Här kan du ändra bredd/höjd, upplösning och andra mått. Man kan också fråga vad gör man om fil är för stor? Spara filen i en molnbaserad tjänst och dela en länk

Det finns många molnlagringstjänster som du kan ladda upp stora filer till och sedan dela dem. Några populära molnlagringstjänster är OneDrive, Dropbox, iCloud och Google Drive. När filen lagras i molnet kan du ta med en länk till dokumentet i e-postmeddelandet.

Följaktligen, hur komprimera filer?

Komprimera och packa upp filer

  1. Leta reda på filen eller mappen som du vill komprimera.
  2. Håll ned (eller högerklicka på) filen eller mappen, Välj (eller peka på) Skicka tilloch välj sedan komprimerad mapp. En ny zippad mapp med samma namn skapas på samma plats.
Kan man skicka PDF som sms?

Ja, det är möjligt att skicka PDF-filer som SMS. Detta kan göras genom att använda en tjänst som konverterar PDF-filer till en lämplig format för SMS (t.ex. MMS eller vCard). Tjänsten kommer att skicka SMS-meddelandet till mottagarens telefonnummer.

Därmed, kan man skicka pdf via sms?

Ja, det går att skicka en pdf-fil via sms. För att göra det behöver man först konvertera pdf-filen till en lämplig filtyp (t.ex. jpg-format) och sedan skicka som en vanlig sms.

By Silvestro

Vilken storlek har Instagram bilder? :: Hur kan man skicka en stor fil?
Användbara länkar