Hem > H > Hur Ser Man Historik På Safari?

Hur ser man historik på Safari?

Du kan söka i din surfhistorik och hitta snabbt webbsidor du vill besöka igen. I Safari på datorn väljer du Historik > Visa all historik. Skriv text i sökfältet längst upp till höger i fönstret.

Läs mer

Och därefter, hur tar man bort flikgrupper?

Radera en flikgrupp: Kontroll-klicka på en flikgrupp i sidofältet och välj sedan Radera. Byt namn på en flikgrupp: Kontroll-klicka på en flikgrupp i sidofältet, välj Byt namn och ange ett namn. Tryck sedan på returtangenten. Hur återställer man alla sidor? S: Öppna Google Chrome på din dator> Högerklicka på ett tomt utrymme på fliken. När du har gjort detta bör du se en rullgardinsmeny> Klicka på Återåter stängt flik på menyn. Den här knappen kommer att återställa nyligen stängd flik i din webbläsare. Din nyligen stängda flik öppnas igen på en ny flik.

Hur har man två sidor uppe samtidigt Chrome?

Visa två fönster samtidigt

  1. Klicka på Maximera i ett av fönstren och håll musknappen nedtryckt.
  2. Dra till pilen åt vänster eller höger .
  3. Gör samma sak för det andra fönstret.
Hur får man google som startsida? Om du vill använda Google som standard gör du så här:
  1. Klicka på ikonen Verktyg till höger i webbläsarfönstret.
  2. Välj Internetalternativ.
  3. Öppna fliken Allmänt och klicka på Inställningar i avsnittet Sökning.
  4. Välj Google.
  5. Klicka på Ange som standard och sedan på Stäng.

Med detta i åtanke, hur dubbelklickar man på iphone 11?

På en iPhone med Face ID: Svep uppåt från skärmens nederkant och pausa i mitten av skärmen. På en iPhone med hemknapp: Dubbelklicka på hemknappen. Hur stänger man Browserfönster? Håll fingret länge på någon av de aktiva apparna tills de börjar skaka. Skrolla i sidled tills du ser Safari. Tryck på den lilla röda förbudsskylten i övre vänstra hörnet av Safari för att tvångsavsluta det. Gör samma sak med samtliga appar du inte använder frekvent.

Med tanke på detta, hur kommer jag till hemskärmen på iphone 13?

Låsa upp och gå till hemskärmen

Om din iPhone är på ett bord eller en annan plan yta kan du väcka den genom att lyfta eller trycka på den. Du kan när som helst gå till hemskärmen genom att svepa uppåt från skärmens nederkant.
Hur använder man iPhone 13?

iPhone 13 är en smartphone från Apple. Den har en skärm på 6,1 tum och stödjer 5G-nätverk. Den har också en A14-processor och är kompatibel med iOS 14. Du kan använda iPhone 13 för att göra telefonsamtal, surfa på internet, skicka och ta emot e-post och meddelanden, spela spel och mycket mer.

Hur får jag tillbaka helskärm på min iPad?

Det finns två sätt att få tillbaka fullskärmsläge på din iPad. Det första sättet är att trycka på skärmtryckknappen på sidan av enheten. Detta kommer att ta dig tillbaka till startskärmen. Sedan trycker du på skärmtryckknappen igen och håller den intryckt tillsammans med volymknappen på samma sida. Detta kommer att öppna kontrollcenter, tryck sedan på ikonen för fullskärmsläge för att aktivera det.
Det andra sättet är att gå till Inställningar> Allmänt> Anpassad. Tryck på knappen för att aktivera fullskärmsläge.

By Uttica

Får inte bort Flygplansläge i datorn? :: Hur aktiverar man whats up?
Användbara länkar