Hem > H > Hur Man Synkroniserar Iphone?

Hur man synkroniserar iPhone?

Synkronisera ditt innehåll via wifi

  1. Anslut din enhet till datorn med en usb-kabel och öppna sedan iTunes och välj din enhet. Läs om vad du ska göra om enheten inte visas på din dator.
  2. Klicka på Sammanfattning i iTunes-fönstrets vänstra sida.
  3. Välj Synkronisera denna [enhet] via Wi-Fi.
  4. Klicka på Verkställ.

Läs mer

Varför kan jag inte Synkronisera min iPhone?

Gör så här om ditt innehåll inte synkroniseras: Starta om datorn och iOS- eller iPadOS-enheten. Kontrollera att du har den senaste iTunes-versionen och de senaste programuppdateringarna för din enhet om du använder iTunes på macOS Mojave eller tidigare på en pc. Kan inte ansluta till Apple Music? Detta behöver du. Uppdatera din iPhone eller iPod touch till den senaste versionen av iOS, iPad till den senaste versionen av iPadOS eller Mac till den senaste versionen av macOS. Om du använder en pc ser du till att du har den senaste versionen av iTunes för Windows. Prenumerera på Apple Music eller iTunes-matchning.

Dessutom, vad ska man göra om iphone är avaktiverad?

Om du har Iphone 7: Håll volym ned och sidoknappen intryckta samtidigt. Om du har Iphone 6S eller tidigare: Håll hemknappen och sidoknappen/toppknappen intryckta samtidigt. Fortsätt tills Itunes visar en dialogruta om att återskapa eller uppdatera. Välj Återskapa och gå vidare. Hur synkar man iPhone och iPad? Se först till att du är inloggad på samma Apple ID-konto på båda enheterna och att båda enheterna har Wi-Fi aktiverat. I avsnittet iCloud i inställningarna ser du en lista över appar som kan synkroniseras över alla dina enheter, och du kan aktivera eller inaktivera synkronisering för var och en individuellt.

Därmed, hur koppla ihop ipad och iphone?

Om du vill ansluta en iPad eller iPod touch trycker du på Inställningar > Bluetooth och kontrollerar att Bluetooth är aktiverat. Tryck på enheten som du delar internet med, bekräfta koden som visas och tryck sedan på Parkoppla på båda enheterna. Varför synkar inte iPhone med iPad? Kontrollera att du loggade in på iCloud med samma Apple-ID på alla dina enheter. Kontrollera sedan, att du har aktiverat Kontakter, Kalender och Påminnelser i dina iCloud-inställningar. Kontrollera inställningarna av datum och tid på din enhet med kontrollera att de stämmer för den plats där du befinner dig.

Vad betyder det att synkronisera?

Synkronisering är att få en tidsmässig överensstämmelse mellan flera objekt (där minst två objekt stämmer med varandra i tid). Exempel är ljudet som stämmer överens med bilden i en film, en buss som avgår när tåget ankommit eller en militär aktion där soldater måste anfalla samtidigt från olika håll för att lyckas. Med hänsyn till detta, hur parkopplar man iphone med dator?

Det finns två olika sätt att ansluta din iPhone till en dator. Antingen via USB-kabel eller trådlöst med WiFi.
Via USB-kabel:
1. Sätt i USB-kabeln i både din iPhone och datorn.
2. Öppna iTunes på datorn.
3. Klicka på enheten som visas uppe i menyn ovanför biblioteket.
4. Klicka på "Anslut till datorn" i fönstret som kommer upp.
Trådlöst med WiFi:
1. Gå in i inställningarna på din iPhone.
2. Gå in under "Allmänt".
3. Klicka på "Anslut till iTunes".
4. Öppna iTunes på datorn.
5. Klicka på enheten som visas uppe i menyn ovanför biblioteket.
6. Klicka på "Anslut till datorn" i fönstret som kommer upp.

Folk frågar också hur loggar jag in på apple music?

För att logga in på Apple Music, behöver du bara använda din Apple ID och lösenord. Om du inte har ett Apple ID kan du skapa ett gratis.

By Catlee

Varför kan jag inte svara på Mail i Outlook? :: Hur får man bort mellanslag i Excel?
Användbara länkar