Hem > H > Hur Kopplar Jag Ihop Min Iphone Till Datorn?

Hur kopplar jag ihop min iPhone till datorn?

Ställa in synkronisering mellan en Windows-dator och iPhone

  1. Installera eller uppdatera till den senaste versionen av iTunes på en PC.
  2. Ansluta iPhone och datorn med en kabel.
  3. Klicka på iPhone-knappen högt upp till vänster i iTunes-fönstret i iTunes på datorn.
  4. Markera den typ av innehåll som du vill synkronisera (t.

Läs mer

Varför kan jag inte Synkronisera min iPhone?

Gör så här om ditt innehåll inte synkroniseras: Starta om datorn och iOS- eller iPadOS-enheten. Kontrollera att du har den senaste iTunes-versionen och de senaste programuppdateringarna för din enhet om du använder iTunes på macOS Mojave eller tidigare på en pc. Följaktligen, varför synkar inte kontakter? Uppdatering av appen i bakgrunden ska vara aktiverat. För Android: Öppna Inställningar > Program > Outlook och se till att Kontakter är aktiverat. Öppna Outlook-appen och gå till Inställningar > tryck på ditt konto > tryck på Synkronisera kontakter.

Vad ska man göra om iPhone är avaktiverad?

Om du har Iphone 7: Håll volym ned och sidoknappen intryckta samtidigt. Om du har Iphone 6S eller tidigare: Håll hemknappen och sidoknappen/toppknappen intryckta samtidigt. Fortsätt tills Itunes visar en dialogruta om att återskapa eller uppdatera. Välj Återskapa och gå vidare. Hur gör man Skärmdubblering? Dubblera iPhone på en Apple TV eller en smart TV

  1. Öppna Kontrollcenter på iPhone.
  2. Tryck på och välj sedan Apple TV eller en smart TV med stöd för AirPlay 2 som uppspelningsmål. Om en lösenkod för AirPlay visas på TV-skärmen anger du den på iPhone.

Hur får jag över allt till min nya iPhone?

Överföra data från en tidigare iOS- eller iPadOS-enhet till din nya iPhone, iPad eller iPod touch med iCloud

  1. Slå på den nya enheten.
  2. Följ anvisningarna tills wifi-skärmen visas.
  3. Anslut genom att trycka på ett wifi-nätverk.
  4. Logga in på iCloud med ditt Apple-ID och lösenord.
  5. Välj en säkerhetskopia när du tillfrågas.
Hur synkroniserar jag min telefon? synkroniseratelefon

Obs!
  1. Öppna inställningarna på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Google. Inställningar för Google-appar. Synkronisera kontakter för Google. Status.
  3. Inaktivera Synkronisera automatiskt.

Hur synkar man iPhone och iPad?

Se först till att du är inloggad på samma Apple ID-konto på båda enheterna och att båda enheterna har Wi-Fi aktiverat. I avsnittet iCloud i inställningarna ser du en lista över appar som kan synkroniseras över alla dina enheter, och du kan aktivera eller inaktivera synkronisering för var och en individuellt. Varför synkar inte iPhone med iPad?

Det finns flera skäl till varför iPhone inte synkroniseras med iPad. För det första måste båda enheterna vara anslutna till samma Apple ID-konto för att kunna synkroniseras. Dessutom måste båda enheterna vara anslutna till Internet via Wi-Fi för att synkroniseringen ska kunna genomföras. Även om båda enheterna uppfyller dessa krav kan det finnas ytterligare hinder, som t.ex. att synkroniseringsinställningarna inte är aktiverade på båda enheterna eller att det finns problem med de Appar som försöks synkroniseras.

Varför har alla mina kontakter försvunnit?

Det finns flera olika anledningar till varför dina kontakter kan försvinna. Om du använder en mobiltelefon kan det bero på att du har loggat ut ur ditt Google-konto, att du har återställt fabriksinställningarna eller att du har bytt enheten. Om du använder en dator kan det bero på att du har loggat ut ur ditt Google-konto, att cookies har rensats eller att du använder en annan webbläsare eller dator. Kontrollera först om du är inloggad på rätt Google-konto. Om du fortfarande inte kan se dina kontakter kan du försöka att logga in igen eller att återställa fabriksinställningarna på din enhet.

By Sapphire Lacek

Hur gör man när iPad är avaktiverad? :: Varför kan jag inte svara på Mail i Outlook?
Användbara länkar