Hem > V > Varför Uppdateras Inte Google Nyheter?

Varför uppdateras inte Google Nyheter?

Appen uppdateras inte

Nya artiklar visas om du öppnar appen och sveper nedåt på skärmen. Kontrollera att du är ansluten till Wi-Fi eller mobildata. Om appen stängs ned eller om visst innehåll inte visas läser du om hur du rensar appens cacheminne och data.

Läs mer

Varför tar det så lång tid att komma in på Google?

Some of the most common causes of the problem with slow web browsing or web browser taking long time start are: Cluttered temporary Internet files. Malware infection. Varför kommer jag inte in på vissa sidor? Vissa nätverksinställningar, till exempel de som är relaterade till användandet av en proxyserver eller en anpassad DNS-server, kan påverka åtkomsten till innehåll på internet. Även om du inte har ändrat dina nätverksinställningar så kanske du har installerat mjukvara som har ändrat dessa inställningar åt dig.

Varför har Google Chrome slutat fungera?

Du kan starta om datorn och se om det löser problemet. Om ingen av lösningarna ovan fungerar föreslår vi att du avinstallerar och installerar om Chrome. Att avinstallera och installera om Chrome kan åtgärda problem med sökmotorn, popupfönster, uppdateringar och annat som kan ha lett till att Chrome inte öppnas. Och en annan fråga, hur lång tid tar det att synas på google? När du lägger upp en ny sida genomsöker vi den inte direkt. När vi har genomsökt den tar det sedan lite tid att indexera den. Hur lång tid det tar beror på flera olika faktorer, men oftast tar det sammanlagt mellan en eller två dagar och några veckor. Läs mer om hur Google genomsöker webben.

Och därefter, Är google-konto och gmail samma sak?

Om du har Gmail har du redan ett Google-konto. Med ett Google-konto får du åtkomst till Googles produkter, som Drive, Dokument, Kalender med flera, utan kostnad. Så här loggar du in på ditt Google-konto (eller i en av Googles produkter): Vad gör jag om det står webbplatsen kan inte nås? Du kommer att se ett meddelande som säger: Denna webbplats kan inte nås eller Denna webbsida är inte tillgänglig. När du besöker en webbplats med Google Chrome och stöter på det här meddelandet betyder det att ditt försök att ansluta nekades.

Vad menas med Anslutningen är inte privat?

Vad är felet Anslutningen är inte privat? Felet "Anslutningen är inte privat" dyker endast upp på webbplatser som körs över HTTPS (eller borde köras över HTTPS). När du besöker en webbplats skickar din webbläsare en förfrågan till servern där webbplatsen är hostad. På motsvarande sätt, kan inte nå webbplats?

Det är möjligt att du inte kan nå webbplatsen på grund av olika tekniska problem. Kontrollera att du har en stabil internetanslutning och att du använder rätt webbadress. Om problemet kvarstår, kontakta webbplatsens tekniska support.

Kan ligga nere för tillfället eller kan ha flyttats permanent till en ny webbadress?

Kanske är nere för stunden eller kan ha flyttats permanent till en ny URL?

By Eleanor

Vad är en metoddiskussion? :: Hur hittar skrivaren wifi?
Användbara länkar