Hem > V > Varför Går Det Inte Att Ladda Ner Pdf-Filer?

Varför går det inte att ladda ner PDF-filer?

De här felen innebär förmodligen att ditt antivirusprogram blockerar nedladdningen av filen. Du hittar mer information om orsaken till att filen blockerades i antivirusprogrammet. I Windows: Funktionen Hantering av bifogade filer i Windows kan ha tagit bort filen du försökte ladda ned.

Läs mer

Varför kan jag inte öppna Word dokument på Mac?

Metod 1-Återställ inställningar för Word för Mac

  • Avsluta alla program.
  • Klicka på start >s bibliotekpå menyn gå till.
  • Öppna mappen Inställningar och dra com.
  • Öppna sedan Microsoft-mappen (i inställningar) och dra com.
  • Starta Word.
  • Avsluta alla program.
  • Klicka på start >s bibliotekpå menyn gå till.
Och därefter, kan inte öppna filer i one drive? Lösningar
  • Logga in på OneDrive.com med det konto som du har problem med och ladda ned dina filer.
  • Skapa en ny synkroniseringskoppling på datorn med den äldre versionen av Windows.
  • Använd en dator med uppdateringen hösten 2017 Creators för Windows 10 (eller senare version) för att öppna innehållet.

På motsvarande sätt, varför går det inte att öppna excel?

Har du problem med att öppna en fil? Orsaken är troligtvis har sparats i ett filformat som inte stöder den här versionen av Excel. Leta reda på enheten och sedan Markera tabell om du vill se om så är fallet. Kan inte se bilagor i Outlook? Öppna valfritt Office-program, som Outlook eller Word. Välj Arkiv och välj sedan Office-konto eller Konto. Visa den version som visas under Office-uppdateringar. Om versionen inte är åtminstone 16.0.6366.2056 eller en senare version väljer du Uppdateringsalternativ och sedan Uppdatera nu.

Kan inte öppna bilagor i mail?

Åtgärda problem med bilagor

När du försöker ladda ned en bilaga kan felmeddelanden visas, till exempel: Den bifogade filen tillåter overifierade skript: Vi kan inte bekräfta att bilagan är säker att öppna. Om du öppnar bilagorna finns det en risk att skadlig programvara körs på datorn eller enheten.
Kan inte öppna PDF filer i Outlook? Om det inte går att öppna en fil kan det bero på några olika saker:

  • Du har inte behörighet att visa filen.
  • Du är inloggad på ett Google-konto som inte har tillgång.
  • Du har inte rätt app installerad på din telefon.

Med hänsyn till detta, var är mina dokument?

Du kan hitta dina filer i Windows 10 på ett av de här sätten. Sök från Aktivitetsfältet: Skriv namnet på ett dokument (eller ett nyckelord från det) i sökrutan i Aktivitetsfältet. Resultat visas för dokument på din dator och din OneDrive under Bästa matchning. Var hamnar sparat på iPhone?

iPhone sparar foton i appen Foton. När du tar ett foto sparas det automatiskt i albumet Kamerarulle.

Hur hittar man sparade filer på iPhone?

Det finns några sätt att hitta sparade filer på din iPhone:
1. Kontrollera appen Filer - appen Filer innehåller alla filer som lagras på enheten, inklusive de som sparats i appar som Pages, Numbers, Keynote med flera. Du kommer åt appen Filer genom att trycka på ikonen Filer på startskärmen för att komma åt appen Filer.
2. Kontrollera ditt applagringsutrymme - många appar har ett eget dedikerat lagringsutrymme för att spara filer. Om du vill kontrollera en apps lagringsutrymme öppnar du appen Inställningar och trycker på "Allmänt". Härifrån väljer du "iPhone-lagring" och bläddrar ner till appen i fråga.
3. Använd iCloud Drive - iCloud Drive är en molnbaserad lagringstjänst som du kan använda för att spara och synkronisera filer på alla dina enheter. För att komma åt iCloud Drive öppnar du appen Filer och trycker på alternativet "iCloud Drive".

By Melise

Hur öppnar man en SRT-fil? :: Hur hitta filer iPhone?
Användbara länkar