Hem > V > Vad Kan Man Göra Med Apple Pencil?

Vad kan man göra med Apple Pencil?

använda Apple Pencil

Du kan ändra dina inställningar för dubbeltryck genom att gå till Inställningar > Apple Pencil och sedan välja:

  1. Växla mellan det aktuella verktyget och suddverktyget.
  2. Växla mellan det aktuella verktyget och det senast använda.
  3. Visa färgpalett.
  4. Av.

Läs mer

Kan inte skriva med Apple Pencil?

Du kan kontrollera inställningarna för Handskrift, eller inaktivera funktionen, genom att gå till Inställningar > Apple Pencil på din iPad. Tryck på Apple Pencil i texten i ett ordbehandlingsdokument där du vill skriva. Eller tryck i en textruta, form eller i en tabellcell i ett ordbehandlings- eller sidlayoutdokument. På motsvarande sätt, kan man använda apple pencil på ipad air? Du kan använda Apple Pencil (2:a generationen) med de här iPad-modellerna: iPad mini (6:e generationen) iPad Air (4:e generationen och senare) iPad Pro 12,9 tum (3:e generationen och senare)

Med detta i åtanke, vilken apple pencil är bäst?

Det allra bästa alternativet till Apples egen Pencil är den lika enkelt namngivna Crayon från Logitech, som tillverkar så många utmärkta kringutrustningsprodukter. Det är ingen överraskning att det här är ännu en imponerande sådan, med en intressant form som är bekväm att greppa. Därmed, kan man rita på en ipad? Du kan rita i appen Anteckningar med en Apple Pencil eller med fingertoppen.

Varför köpa Apple Pencil?

Oavsett om du ritar eller skriver med fingrarna på din iPad så är Apple Pencil det ultimata tillbehöret. Styluspennan ger dig oöverträffad kontroll över resultatet med sina höga precision och tryckkänsliga spets. Ett absolut måste för dig som har en surfplatta från Apple. Med detta i åtanke, hur bra är apple pencil? Om vi nu ändå ger oss på ett försök att testa den utan att se till priset är Pencil ett praktiskt och väl fungerande tillbehör till såväl nya iPad som de dubbelt så dyra iPad Pro-modellerna. Som vanligt har Apple lyckats göra det oöverträffat enkelt att komma i gång.

Hur länge ska man ladda Apple Pencil?

Om du har Apple Pencil (1:a generationen)

Anslut din Apple Pencil till Lightning-kontakten på din iPad. Du kan också ladda den med en usb-strömadapter genom att använda Apple Pencils laddningsadapter som medföljde din Apple Pencil. Apple Pencil snabbladdas när den är ansluten till endera strömkällan.
Hur skriver man med Apple Pencil?

När du vill skriva med Apple Pencil finns det några saker du måste göra för att ställa in den. Först ska du se till att din Apple Pencil är laddad. Om den inte är det kan du ladda den genom att ansluta den till Lightning-porten på din iPad. När den är laddad öppnar du appen Anteckningar på din iPad. Skapa sedan en ny anteckning eller öppna en befintlig anteckning.
Tryck på pennikonen i det övre högra hörnet av skärmen. Då öppnas paletten Bläck. Härifrån kan du välja färg och bredd på din penna.
När du har valt dina inställningar kan du börja skriva på skärmen med din Apple Pencil. Om du vill radera det du har skrivit trycker du på suddikonen i skärmens övre högra hörn för att radera det du har skrivit.

Hur kopplar man Apple Pencil 2?

Kontrollera först att Apple Pencil är påslagen genom att skruva av locket så att Lightning-kontakten syns. Anslut sedan Apple Pencil till lightning-porten på din iPad. När den är inkopplad visas Apple Pencil i listan över tillgängliga Bluetooth-enheter. Tryck på Apple Pencil för att ansluta den till din iPad.

By Jeffcott

Vad är en Word fil? :: Kan inte ladda ner alltid öppet?
Användbara länkar