Hem > H > Hur Lägger Man Till Soundcloud I Sonos?

Hur lägger man till SoundCloud i Sonos?

iOS eller Android:

  1. Öppna Sonos-appen.
  2. Öppna fliken Inställningar och tryck på Tjänster och röst.
  3. Under Musik och innehåll väljer du Lägg till en tjänst.
  4. Tryck på tjänsten som du vill lägga till.
  5. Tryck på Lägg till i Sonos.
  6. Följ anvisningarna på skärmen för att lägga till kontot för musiktjänsten.

Läs mer

Varför kan inte Sonos ansluta till Spotify?

Om du har problem med att spela upp ljud från Spotify-appen på Sonos och använder version 10.3 eller tidigare av Sonos-appen behöver du uppdatera Sonos-systemet genom att välja Mer > Inställningar > Systemuppdateringar > Sök efter uppdateringar. Är SoundCloud gratis? Miljoner människor använder SoundCloud för att lyssna på ljud och musik helt gratis. SoundCloud-appen ger dig mer att lyssna på, var du än är, vad du än gör.

Därmed, kan man lyssna på youtube på sonos?

Förutom att du kan lyssna på YouTube Music på Sonos så kan du skaffa Music Premium för att lyssna utan reklam och internetuppkoppling och med släckt skärm: Lägg till din egen musiksamling i ditt YouTube Music-bibliotek genom att ladda upp dina låtar och album. Därmed, hur kopplar man soundcloud till högtalare? För att få tillgång till SoundCloud från sitt Sonos-system är det bara att lägga till SoundClouds tjänst direkt i Sonos-appen under "Add Music Services". SoundCloud är en plattform där både professionella och hobby-musiker tillsammans laddar upp 12 timmar musik varje minut så det finns helt klart en del att lyssna på.

Kan inte bläddra musik Sonos?

Kontrollera att din PC, Mac-dator eller NAS-enhet är påslagen. Om datorn eller NAS-enheten är avstängd eller i viloläge kan Sonos inte komma åt filerna i musikbiblioteket. Varför glappar Sonos? Inställningen för ljudfördröjning skapar en fördröjning mellan linjeingångens källa och Sonos-systemet. Det minskar risken för ljudproblem när Sonos-produkterna spelar upp ljud från linjeingången i en grupp. Öppna fliken Inställningar och tryck på System. Välj sedan den produkt som använder linjeingången.

Därmed, varför funkar inte min sonos?

Kontrollera att nätverkskabeln är ordentligt isatt i både routern och Sonos-produkten. Om möjligt, prova att ansluta nätverkskabeln till en annan port på Sonos-produkten eller routern. Du kan också prova att använda en annan nätverkskabel för att ta reda på om det är fel på den befintliga kabeln. Hur kopplar man ihop två Sonos?

Det finns några olika sätt att ansluta två Sonos-enheter:
1. Använd en Ethernet-kabel för att ansluta enheterna direkt till varandra.
2. Använd Sonos Bridge för att ansluta enheterna trådlöst.
3. Använd Sonos Boost för att ansluta enheterna trådlöst.
4. Använd Sonos-appen för att ansluta enheterna trådlöst.

Med tanke på detta, hur mycket kostar soundcloud?

Det finns några olika medlemskapsalternativ för Soundcloud, som alla har olika prislappar. Det första alternativet är ett gratis medlemskap som ger användarna tillgång till grundläggande funktioner som att strömma och ladda ner spår, följa andra användare och kommentera spår. Det andra alternativet är ett Soundcloud Pro-medlemskap, som kostar 4,99 dollar/månad och ger användarna tillgång till ytterligare funktioner som mer lagringsutrymme för sina spår, statistik om sina lyssnare och möjligheten att ladda upp längre spår. Det tredje och dyraste alternativet är ett Soundcloud Premier-medlemskap, som kostar 9,99 dollar/månad och ger användarna ännu fler funktioner, som möjligheten att tjäna pengar på sina spår och tillgång till exklusiva kampanjmöjligheter.

By Tierell

Hur kan man koppla iPhone till dator? :: Kan man koppla ihop två datorer med en nätverkskabel?
Användbara länkar