Hem > V > Varför Jailbreak?

Varför jailbreak?

Ett av de främsta skälen till att använda jailbreaking är att göra iOS-systemet mer likt Android-systemet. Jailbreaking var – och är fortfarande – ett sätt för att kunna installera appar som inte godkänts av Apple och för att kunna anpassa gränssnittet.

Läs mer

Man kan också fråga hur vet jag om min iphone är jailbreakad?

En jailbreakad iPhone är en iPhone som har modifierats så att obehöriga appar och tweaks kan installeras. Detta kan göras av vem som helst med en jailbreakad iPhone och kräver inga särskilda kunskaper eller färdigheter. Det finns några sätt att se om en iPhone är jailbreakad:
1. Cydia-appen är installerad: Cydia är en appbutik som endast är tillgänglig på jailbreakade iPhones. Om du ser den här appen är det ett säkert tecken på att din iPhone är jailbreakad.
2. Ovanliga appikoner: Ett annat tecken på en jailbreakad iPhone är ovanliga app-ikoner. Eftersom jailbreakade iPhones kan köra obehöriga appar kan du se ikoner för appar som du inte känner igen.
3. Appen "Bootomless" är installerad: Den här appen är endast tillgänglig på jailbreakade iPhones och låter dig ändra utseendet på din startskärm. Om du ser den här appen är det en bra indikation på att din iPhone är jailbreakad.
4. Ovanliga systeminställningar: Jailbreakade iPhones kan också ha ovanliga systeminställningar. Du kan till exempel se ett alternativ för att "Aktivera tethering", vilket skulle göra det möjligt för dig att använda din iPhone som en bärbar WiFi-hotspot. Om du ser detta eller andra ovanliga systeminställningar är det troligt att din iPhone är jailbreakad.

By Gaskins Dickhoff

Hur man kopplar in hårddisk? :: Kan man ladda ner program till Chromebook?
Användbara länkar