Hem > H > Hur Gör Man För Att Sälja På Tradera?

Hur gör man för att sälja på Tradera?

Så enkelt är det att sälja på Tradera

  1. Skapa din annons. Skriv en säljande rubrik där du inkluderar tex märke, färg och storlek.
  2. Välj annonsformat. Du kan sälja din vara via auktion eller till fast pris.
  3. Smart betalning.
  4. Smidig frakt.
  5. Lämna omdöme.

Läs mer

Och därefter, var finns ebay?

Karta och andra adresser

Ebay Sweden AB har verksamhet på Gävlegatan 20 i Vasastaden, Stockholm. Ebay Sweden AB har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Stockholmskontoret är Tradera Sweden AB i Stockholm.
Vem köpte Ebay? Tradera grundades 1999 av Kaplans Auktioner, men köptes upp av den internationella E-handelskoncernen Ebay 2006, som sedan innan även ägde betalbolaget PayPal. Under 2015 delades Ebay och PayPal upp i två fristående bolag, och Tradera blev då en del av PayPal.

Och en annan fråga, kan man bli scammad på paypal?

Bluffen går ut på att köparen skickar ett falskt email som säger att säljaren har erhållit den överenskomna köpesumman till dennes PayPal-konto och därefter ombeds säljaren att överföra pengar till "transportfirman". Säljaren gör det och så förlorar han i detta fall 7.500 kronor." Hur fungerar PayPal vid försäljning? Lägg till ett eller flera kreditkort till ditt PayPal-konto. Sen behöver du bara välja PayPal när du betalar på en webbplats – skriv in din e-postadress och ditt lösenord och bekräfta betalningen. Vi genomför betalningen utan att du behöver uppge dina betalningsuppgifter för säljaren.

Folk frågar också hur sätter jag in pengar på mitt paypal-konto?

Logga in på ditt PayPal-konto, klicka på "Överför pengar" och välj "Lägg till pengar i ditt saldo" och följ instruktionerna. En vanlig banköverföring tar vanligtvis 1-2 arbetsdagar beroende på din bank. Dessutom, hur lång tid tar det att skicka ett brev från usa till sverige? 1:a-klassbrev utrikes som skickas inom EU kommer fram inom 2–6 dagar. Leveransen till andra länder varierar.

På motsvarande sätt, hur mycket kostar det att skicka ett paket från usa till sverige?

Land1 kg10 kg
Storbritannien21,15 €35,60 €
Sverige14,88 €20,76 €
Tyskland15,09 €20,97 €
USA28,07 €71,68 €
Hur mycket är tullen från USA?

Det finns inget slutgiltigt svar på denna fråga eftersom det beror på ett antal faktorer, bland annat vilken typ av varor som importeras, varornas värde och ursprungslandet. Som en allmän riktlinje kan dock nämnas att tullen från USA vanligtvis är cirka 2-3 % av värdet på de importerade varorna.

Kan man sälja på Etsy från Sverige?

Etsy finns i många länder runt om i världen, inklusive Sverige. Du kan öppna en Etsy-butik och lista varor till salu från Sverige. När du inrättar din butik kan du välja land och valuta. Om du skickar varor till köpare i andra länder måste du vara medveten om reglerna för gränsöverskridande frakt.

By Lithea

Under vilken era uppkom däggdjuren? :: Vilka konsekvenser kan det få om fler och fler fejkade nyheter sprids på nätet?
Användbara länkar