Hem > H > Hur Lång Tid Tar Det För Ett Discord Konto Att Raderas?

Hur lång tid tar det för ett Discord konto att raderas?

Discord tar inte bort profiler omedelbart och du kommer att ha ungefär två veckor innan plattformen faktiskt raderar din profil. Inom den perioden kan du ändra dig och återställa ditt konto genom att försöka logga in med autentiseringsuppgifterna för kontot du skickade för att raderas.

Läs mer

Hur tar man bort sitt konto på Discord?

Du kan inte ta bort eller inaktivera ett konto för närvarande via mobilversionen av Discord. Om du bara har tillgång till iOS eller Android, vänligen kontakta supporten och vi kommer att hjälpa dig! Folk frågar också hur gör man ett nytt konto på discord? Vad går vi igenom i denna artikel?

  1. Skaffa appen.
  2. Skapa ett konto.
  3. Bekräfta ditt konto.
  4. Verifiera ditt telefonnummer.

Kan inte logga in på Discord?

Här återställer du ditt lösenord

Skrivbords- och webbläsarklienten. Klicka på kugghjulsikonen längst ned till vänster i klienten för att öppna Användarinställningarna. På sidan Mitt konto klickar du på Ändra lösenord och följer instruktionerna.
Man kan också fråga hur loggar jag ut från discord? Hur loggar jag ut från Discord på en PC eller MAC

  1. Öppna Discord-appen. Navigera till Discord-webbplatsen om du vill komma åt den i din webbläsare.
  2. Klicka på kugghjulsikonen.
  3. Detta öppnar fönstret Användarinställningar.
  4. Till vänster, scrolla ner lite och klicka på Logga ut.

Med tanke på detta, kan man ha flera discord konton?

Lägg till Discord till det. Håll musen över Discord i sidofältet. Välj Multi-Account Login. Logga in på dina flera konton och börja använda dem samtidigt. Hur mycket kostar Discord? Det är dock viktigt att notera att Discords grundfunktioner förblir kostnadsfria! Gruppsamtal, skapa hur många servrar du vill och allt annat kul däremellan kommer aldrig att kosta ett öre.

Kan man ha Discord på mobilen?

Vad är Discord-appen

Det är en plattformsoberoende app tillgänglig gratis. Du kan använda den på Android, iOS, Windows, Mac, webb, och till och med Linux. Discord skapades ursprungligen för spelare som spelar spel med flera spelare för att röstchatta i realtid.
Dessutom, vad är en server på discord?

Discord-servrar är gemenskaper där människor kan träffas och chatta om ett gemensamt intresse. Det finns servrar för nästan allt, från spel och musik till tv-program och filmer. Du kan till och med skapa en egen server som dina vänner och familjemedlemmar kan ansluta sig till.

Dessutom, vad är discord konto?

Discord är en chatt-app med miljontals användare. Den är enkel att använda och kan nås från vilken enhet som helst.

By Garlinda Pursell

Kan man lita på PayPal? :: Hur ändrar man hem på iPhone?
Användbara länkar