Hem > V > Vad Menas Med Brickor Iphone?

Vad menas med brickor iPhone?

på brickan. På en mapp anger en bricka med en siffra det totala antalet meddelanden för alla appar i mappen. Notiser kan också visas på låsskärmen. Svara på en notis när iPhone är låst.

Läs mer

Vad är notiser på iPhone?

Notiser hjälper dig att hålla koll på vad som händer. De meddelar dig om du missar ett samtal, om datumet för en aktivitet har flyttats och mycket annat. Du kan anpassa notisinställningarna så att bara det som är viktigt för dig visas. Får massa konstiga sms? Reklam som du inte har sagt ja till att få brukar kallas för skräppost eller spam. Om du får spam eller skräppost kan du anmäla det till Konsumentverket.

Har fått sms om paket jag inte beställt?

Polisen varnar för falska paket-sms

Polisens uppmaning är att aldrig klicka på länkar i sms och mejl om du inte är helt säker på var de kommer ifrån. I det fall att du väntar på en beställning ska du alltid gå tillbaka till din beställningsbekräftelse och följa leveransinformationen.
Med tanke på detta, hur radera sms utan att öppna? Radera enskilda sms

Tryck länge på det meddelande du vill radera. Valfritt: Om du vill radera flera meddelanden trycker du länge på det första meddelandet och trycker sedan på fler meddelanden. uppe till höger. Tryck på Radera för att bekräfta.

Följaktligen, varför får jag dubbla sms iphone?

2 gånger betyder detta att du först får en notis när meddelandet faktiskt mottas. Efter detta plingar telefonen till ytterligare två gånger med två minuters mellanrum. Att välja Aldrig stänger alltså inte av notisen att du fått ett meddelande, utan endast upprepningen av notisen. Folk frågar också vad betyder en halvmåne framför ett sms? Tryck först på smset du menar. Sedan på kontaktikonen längst upp. Sedan på "info". Reglaget vid "Göm Notiser" är antagligen aktiverat.

Med hänsyn till detta, varför får jag inga notiser från meddelande?

Ställa in platsbaserade notiser

Gå till Inställningar > Integritet > Platstjänster och tryck sedan på en app för att stänga av eller aktivera notiser baserat på din plats.
Man kan också fråga hur får man bort aviseringar?

Det finns några sätt att ta bort varningar i Windows 10:
1. Klicka på den varning du vill ta bort i Åtgärdscentret. Detta kommer att expandera varningen så att du kan se mer information om den. Längst ner i den expanderade varningen kommer det att finnas en knapp "Avsluta". Om du klickar på denna knapp tas varningen bort.
2. Du kan också ta bort en varning genom att högerklicka på den i Action Center och välja "Dismiss" från snabbmenyn.
3. Om du vill ta bort alla varningar på en gång kan du klicka på knappen Rensa alla högst upp i Action Center.

Man kan också fråga vad är pushmeddelande?

Push-notiser är en typ av meddelande som "skjuts" från en backend-server till en klientenhet. Klientenheten kan vara en stationär dator, en mobiltelefon eller en surfplatta. Push-notisen kan användas för att leverera olika typer av information till klientenheten, t.ex. ett nytt e-postmeddelande, ett nytt textmeddelande, ett nytt röstbrevlåda-meddelande eller en ny programuppdatering.

By Amil

När ska Skype försvinna? :: Kan man lita på PayPal?
Användbara länkar