Hem > V > Vad Är Skillnaden Mellan Pro Och Air?

Vad är skillnaden mellan Pro och Air?

Den enda verkliga skillnaden mellan 13-tums Pro och den senaste MacBook Air är fläkten som möjliggör varaktig belastning under en längre period. Den har också Touch Bar. Den här modellen är fortfarande tillgänglig, även om vi nu också har de kraftigare 14-tums- och 16-tums MacBook Pro-modellerna för 2021.

Läs mer

Med detta i åtanke, vad är apple air?

Ta en bild eller video och redigera den direkt. Ta bilder och redigera dem direkt på enheten med kraftfulla inbyggda appar och tredjepartsappar. Med iPad kan du enkelt redigera, titta på och dela dina bilder och videor. Vad är MacBook Air? Macbook Air är en familj av bärbara Macintoshdatorer från Apple Inc.

Hur vet jag vilken MacBook Air jag har?

Identifiera din MacBook Air-modell

  • Du hittar serienumret på undersidan av din Mac, i närheten av bestämmelsemärkningarna.
  • Ursprungsförpackningen kan även ha ett Apple-artikelnummer, till exempel MQD32xx/A ("xx" är en variabel som skiljer sig beroende på land och region).
Med tanke på detta, vilken macbook är mest prisvärd? Har du en något begränsad budget så är fortfarande mitt val en MacBook Air, fortfarande med Apples egna M1-chip men i övrigt med något lägre specifikationer. Trots att detta är instegsmodellen så levereras prestanda som vida överstiger prisklassen och formatet och allt detta även här till absolut tystnad.

Är det värt att köpa MacBook Pro?

Många gånger har Apple användare inte en blekaste aning om vad konkurrerande produkter kan göra, utan man köper blint år efter år samma Iphone, Imac osv för att man sitter fast i ekosystemet. Klart att Apple är värt så mycket eftersom de lyckas suga ur helt vanliga medelsvenssons långt över 100k över en livstid. Därefter, vad kan jag göra med min macbook air? Din MacBook Air levereras med appar för praktiskt taget allt du vill göra. Redigera och dela bilder och videor, skapa presentationer, lyssna på musik, läs böcker, se på film och mycket annat. Upptäck nya appar i App Store, inklusive iPhone- och iPad-appar som nu fungerar på Mac-datorer med M1-krets.

Dessutom, vad är bra med ipad air?

Apple iPad Air (2022)

Det finns ett M1-chip under huven, vilket är en enorm kraftökning som sätter den i linje med iPad Pro-modellerna, och iPad Air kommer med både Apple Pencil (andra generationen) och Apple Smart Keyboard-stöd också.
Med tanke på detta, hur fungerar ipad air?

iPad Air är en surfplatta som designats och marknadsförs av Apple Inc. Den tillkännagavs den 22 oktober 2013 och släpptes den 1 november 2013. iPad Air är den femte generationen iPad och den första med en minskad skärmstorlek på 7,9 tum, till skillnad från de 9,7 tum som tidigare modeller hade. iPad Air har också en ny och kraftfullare Apple A7-processor och är den första iPad med MIMO-teknik.

På motsvarande sätt, Är macbook pro bättre än air?

Det finns inget enkelt svar på denna fråga eftersom det beror på ett antal faktorer. I allmänhet är MacBook Pro kraftfullare än MacBook Air, men den är också dyrare. MacBook Air är lättare och mer bärbar, men har kanske inte samma processorkraft eller funktioner som MacBook Pro. Det beror verkligen på vad du behöver och vad du är villig att betala.

By Allie Peplau

Vad betyder olika symboler på iPhone? :: Varför startas min telefon om hela tiden?
Användbara länkar