Hem > V > Varför Kan Inte Safari Ansluta Till Servern?

Varför kan inte Safari ansluta till servern?

Kontrollera nätverksinställningarna

Du kan även lägga till en ny nätverksplats i Nätverksinställningar för att snabbt nollställa dina nätverksinställningar och testa. För att ta reda på om problemet har att göra med själva nätverket kan du prova att visa webbplatsen efter att ha anslutit till ett annat nätverk.

Läs mer

Hur uppdaterar jag min webbläsare Safari?

Uppdatera till den senaste versionen av Safari

  1. Välj Systeminställningar i Apple-menyn  i hörnet av skärmen.
  2. I fönstret Systeminställningar klickar du på Programuppdatering.
  3. Installera alla uppdateringar eller uppgraderingar som visas.
Vad betyder Safari kan inte öppna sidan? Detta kan inträffa om du öppnar en sida som omdirigeras till en annan sida, som i sin tur omdirigeras till originalsidan. Om en sida omdirigeras för många gånger kan sidan vara konfigurerad på ett sätt som orsakar en dirigeringsloop.

Följaktligen, varför kraschar safari?

Rensa webbplatsdata ibland för att förbättra Safaris prestanda. Använd dessa steg om du fortfarande behöver hjälp: Gå till Inställningar > Safari. Tryck på Rensa historik och Webbplatsdata. Vart finns inställningar på Safari? Välj Safari > Inställningar i appen Safari på datorn och klicka sedan på en inställningspanel: Allmänt: Ändra hemsida och välj vad som ska visas när du öppnar ett fönster eller en flik, hur länge surfhistoriken ska sparas och vilka bokmärken som ska visas i favoritvyn.

Följaktligen, varför kan jag inte öppna en webbsida?

Ta reda på om problemet gäller webbsidan eller Chrome genom att försöka öppna sidan i en annan webbläsare. Testa till exempel att läsa in sidan i Firefox eller Safari. Om det fungerar i en annan webbläsare testar du följande steg: Avinstallera och installera om Chrome. Följaktligen, hur vet man vad man har för webbläsare? De mest vanliga webbläsarna idag är Internet Explorer, Edge, FireFox, Safari och Chrome. Om du klickar in dig på någon av följande länkar: https://www.whatismybrowser.com/ eller https://www.whatsmybrowser.org/ får du reda på vilken webbläsare du använder samt vilken version du har installerad.

Hur uppdaterar man webbläsaren på iPhone?

Hämta tillgängliga uppdateringar för Chrome

  1. Öppna App Store på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Profil. uppe till höger.
  3. Skrolla ned till Tillgängliga uppdateringar och titta efter Chrome.
  4. Om Chrome finns med trycker du på Uppdatera så att uppdateringen installeras.
  5. Ange lösenordet för ditt Apple-id om du uppmanas till det.
Följaktligen, hur ser man vilken version av safari man har?

Det bästa sättet att se vilken version av Safari du har är att gå till Apple-menyn uppe till vänster på skärmen och välja Om denna Mac. Safari bör finnas med i avsnittet Program. Versionsnumret anges bredvid Safari-ikonen.

Hur återställer man en Mac dator?

Det finns några olika sätt att återställa en Mac-dator. Ett sätt är att använda de inbyggda återställningsverktygen som finns på alla Mac-datorer. För att få tillgång till dessa verktyg måste du starta om datorn och hålla ner tangenterna Command och R medan den startar upp. Då kommer du till menyn Återställningsläge, där du kan använda Diskverktyget för att reparera eventuella fel på hårddisken, installera om operativsystemet eller återställa från en säkerhetskopia.
Ett annat sätt att återställa en Mac-dator är att använda ett återställningsverktyg från tredje part, till exempel Disk Drill. Denna programvara kan användas för att skanna hårddisken efter eventuella fel och sedan reparera dem. Den kan också användas för att återställa förlorade eller raderade filer.
Slutligen kan du också kontakta Apples support för att få hjälp med att återställa din Mac-dator.

By Hezekiah

Varför är det upptaget när man ringer? :: Hur rensar man cache på Mac?
Användbara länkar