Hem > V > Var Köper Man Cd-Skivor?

Var köper man CD-skivor?

Amazon.se: CD-skivor och vinyl.

Läs mer

Med tanke på detta, finns det något värde i cd skivor?

Vissa cd-skivor är mer begärliga än andra. Lars nämner bland andra David Bowies plattor som kom ut på RCA på 1980-talet. "Samlare är ute efter originalinspelningarna." Där handlar det om priser från 300 kronor upp till tusenlappen. Man kan också fråga vilka vinylskivor är värda pengar? – Det handlar om artister som gjort avtryck, musik som håller än i dag. The Beatles "Please Please Me" kan i rätt utgåva och skick var värd 30 000 kronor. Stefan går omkring i butiken och fortsätter bland storsäljarna. – Thin Lizzy, Bruce Springsteen, Jimi Hendrix, Beatles, Stones, Fleetwood Mac...

Var kan jag sälja mina vinylskivor?

Så länge skivorna är i säljbart skick så är vi intresserade och betalar bra för dem. Vi köper alltid hela samlingar. De titlar vi inte anser att vi är intresserade av skänker vi vidare till så inget går till spillo. Om du vill veta mer så slå oss en signal på 08-702 9798 eller kom bara in med skivorna i butiken. Vad är en CD skiva gjord av? CD- och DVD-skivor är gjorda av polykarbonatplast och har en tunn beläggning av aluminium.

Var kastar man fotografier?

Lämnas till:

Kärl eller fack för restavfall/soppåsen.
Man kan också fråga vad kan man göra av kassettband? Istället för att slänga dem kan du lämna eller sälja dem second hand. På de flesta av Sysavs återvinningscentraler kan du lämna dina produkter till återbruk eller till Malmö Återbyggdepå.

Var kan man köpa kassettband?

Conrad erbjuder kassettband från Maxell. Du kan beställa dem per stycke, men också i ett 5-pack. Vem säljer DVD-filmer?

Du kan köpa DVD-skivor på många olika ställen, t.ex. i matbutiker, apotek, varuhus och onlinebutiker.

Dessutom, finns det något värde i vhs filmer?

Ja, det finns ett visst värde i VHS-filmer. Även om formatet inte är lika populärt som det en gång var, finns det fortfarande människor som tycker om att titta på filmer på VHS. Dessutom kan vissa VHS-kassetter vara värda mer än andra på grund av att de är sällsynta.

By Hopfinger Farfaglia

Är ljus från datorskärmar skadligt? :: Hur många bilder får plats på 1 TB?
Användbara länkar