Hem > V > Varför Startar Inte Skrivaren?

Varför startar inte skrivaren?

Starta skrivaren genom att ansluta strömkabeln till skrivaren och till ett fungerande vägguttag. Om skrivaren slås på, vänta i 2 timmar, koppla bort strömkabeln och försök sedan att använda skrivaren med endast batteriström.

Läs mer

Med tanke på detta, varför är skrivaren offline hp?

Skrivaren kan visas som offline om den inte kan kommunicera med datorn. Här är några saker att försöka för att få skrivaren online igen. Kontrollera att skrivaren är påslagen och ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som datorn. På skrivarens inbyggda meny visas vilket nätverk skrivaren är ansluten till. Följaktligen, varför svarar inte skrivaren? Kontrollera om USB-kabeln är skadad och har rekommenderad längd. Starta sedan om skrivaren och datorn. Stäng av skrivaren och datorn.

Och en annan fråga, hur får jag min hp skrivare online?

Kontrollera att skrivarens utskriftskö inte är inställd på utskrift offline.

  1. Öppna Enheter och skrivare.
  2. Högerklicka på skrivarikonen och välj Visa vad som skrivs ut.
  3. Välj Skrivare och välj sedan att ta bort alla markeringar bredvid Pausa utskrift eller Använd skrivare offline, om detta alternativ valts.
På motsvarande sätt, får inte kontakt med skrivaren? Börja med att kontrollera så att skrivaren är inkopplad till eluttaget och är påslagen. Är det en skrivare som går att ansluta till nätverket, kolla om skrivaren har wifi och att det är påslaget. Om skrivaren inte har wifi, koppla in nätverkskabeln till routern alternativt koppla in USB-kabeln till datorn.

Vad är det för fel på skrivaren?

Om skrivaren är ansluten till ett nätverk kontrollerar du följande: Kontrollera lampan bredvid nätverksanslutningen på skrivaren. Om nätverket är aktivt är lampan grön. Kontrollera att du använder en nätverkskabel och inte en telefonsladd till att ansluta till nätverket. Varför står det att skrivaren är frånkopplad? Frånkopplad: Skrivaren är avstängd eller inte ansluten till Epson Connect-tjänsten eftersom den pausats på skrivarens kontrollpanel. -: Skannern är registrerad. Den registrerade skrivaren eller skannerns produktnamn. När du klickar på produktnamnet visas statusen för skrivaren eller skannern.

Med hänsyn till detta, kan inte ansluta hp skrivare till nätverk?

Anslut en skrivare med en pekskärm på kontrollpanelen

På startskärmen i skrivarens kontrollpanel trycker du på ikonen Trådlöst . Tryck på ikonen Inställning . Tryck på Återställ standardinställningar för nätverk eller Återställ nätverksinställningarna och sedan på Ja för att bekräfta ditt val.
Därmed, kan inte kommunicera med skrivaren?

Det finns några saker som kan orsaka det här problemet. Kontrollera först att skrivaren är påslagen och korrekt ansluten till datorn. Om skrivaren är påslagen men fortfarande inte svarar, försök att starta om datorn och kontrollera skrivaren igen. Om skrivaren fortfarande inte svarar kan det finnas ett problem med skrivardrivrutinen. Försök att avinstallera och sedan installera om skrivardrivrutinen. Om problemet kvarstår kan det vara ett problem med själva skrivaren och du måste kontakta skrivartillverkaren för ytterligare felsökning.

Och en annan fråga, hur ändrar man skrivare från offline till online?

Det finns några steg att ta för att ändra en skrivare från offline till online. Det första steget är att kontrollera skrivarens nätsladd och se till att den är ansluten till ett uttag och att skrivaren är påslagen. Det andra steget är att kontrollera skrivarens kablar och se till att de är korrekt anslutna till datorn. Det tredje steget är att kontrollera skrivarens inställningar och se till att den är inställd på online. Det fjärde steget är att starta om datorn. Det femte steget är att försöka skriva ut igen.

By Rodgers

Hur låser man skärmen på iPhone 12? :: Kan inte skriva ut Windows 7?
Användbara länkar