Hem > V > Vad Menas Med Videoformat Stöds Inte?

Vad menas med videoformat stöds inte?

Om du får felmeddelandet "Videoformatet stöds inte" är det något fel i kopplingen mellan din dator och TVn. Kontrollera att HDMI-kabeln inte är skadad. Prova gärna med en ny eller en annan om du har möjlighet till det.

Läs mer

Kan inte spela upp AVI?

inteAVI

  1. Kontrollera att du kan spela upp en mediefil med samma filnamnstillägg som filen du spelade upp när felmeddelandet visades.
  2. Installera den senaste versionen av Microsoft DirectX.
  3. Kontrollera att du använder rätt codec-enhet för mediefilen du försöker spela upp.
Vad betyder codec? Vad är en codec? En codec komprimerar och dekomprimerar mediefiler, t. ex. låtar eller videor.

Får ingen bild på tvn?

Börja med att kontrollera att HDMI-kabeln är korrekt ansluten i både TV-boxen och TV-apparaten. Kolla sedan så att du är inne på rätt källa på din TV. Har du TV-boxen ansluten till ingång HDMI2 på din TV men källan är inställd på Ext1 så får TV-apparaten ingen signal. Hur får man större bild på tv? Du kan justa bildstorleken från [Skärmkontroll]. Tryck på HOME och välj sedan [Inställningar] - [Visning och ljud] - [Skärmkontroll]. När kanal- eller videoingång ändras, om [Autoformat] i [Skärmkontroll] har aktiverats, ändras den aktuella inställningen [Bredbildsläge] automatiskt i enlighet med ingångssignalen.

Kan inte öppna avi på Mac?

Sök på internet eller i Mac App Store efter program som kan spela upp eller konvertera filen om den inte går att öppna med något av dina installerade program: Ta med medieformatets namn i sökningen. Markera filen och öppna ett informationsfönster genom att trycka på Kommando-I, så visas formatet. Och därefter, kan inte spela upp mov fil? Apple QuickTime Player och VLC Media Player kan användas för att öppna och visa innehållet i dessa MOV-filer i både Mac-plattformar och Windows-baserade datorer och Windows Media Player är också integrerad med uppspelningsfunktioner för dessa .

Följaktligen, kan inte spela upp video på mac?

Konvertera mediefiler i QuickTime Player

Klicka på Videor i albumet Medietyper. Klicka på en video i albumet för att spela den. Om filen inte är kompatibel och du behöver konvertera den, kommer ett meddelande be dig att öppna filen i QuickTime Player. Klicka på OK.
Och en annan fråga, varför försvinner bilden på tv?

Det finns några möjliga förklaringar till varför en bild kan försvinna på en TV. En möjlighet är att TV:n inte tar emot en tillräckligt stark signal. Detta kan bero på avståndet mellan TV:n och signalkällan eller om det finns hinder i vägen för signalen (t.ex. väggar). En annan möjlighet är att tv:n inte är inställd på rätt kanal. Slutligen är det också möjligt att själva tv:n inte fungerar som den ska.

Hur får man bild på tv?

Antag att du vill veta hur man visar en bild från en enhet på en TV:
Det vanligaste sättet att visa en bild från en annan enhet på en TV är att använda en HDMI-kabel. De flesta bärbara datorer, telefoner och kameror har en HDMI-utgång som kan anslutas till HDMI-ingången på en TV. När kabeln är inkopplad och tv:n är påslagen bör enheten automatiskt växla över bildskärmen till tv:n.
Om din enhet inte har någon HDMI-utgång kan du kanske använda en annan typ av kabel med en adapter. Du kan till exempel använda en Mini DisplayPort- till HDMI-adapter med en Macbook.

By Beora

Hur stänger man webbläsaren på mobilen? :: Vilken hastighet ska man ha på fiber?
Användbara länkar