Hem > H > Hur Surfar Man Privat Iphone?

Hur surfar man privat iPhone?

Du kan använda privat surfningsläge till att öppna privata flikar som inte visas i historiken på iPhone eller i listan över flikar på dina andra enheter.

  1. Tryck på .
  2. Tryck på längst ned i mitten av flikfältet längst ned på skärmen och sedan på Privat. Fliken läggs automatiskt till i en flikgrupp som heter Privat.

Läs mer

Kan man se vad man surfat på?

När du använder internet sparas privat information om vilka sidor du använder. Det innebär att andra som använder mobilen, surfplattan eller datorn kan se informationen. Webbläsaren kommer ihåg vilka sidor du har besökt. Det kallas för cache-lagring och är till för att det ska gå snabbare att ladda sidorna nästa gång. Man kan också fråga kan man se historik via routern? Om du vill visa aktivitetsloggen:

Öppna en webbläsare från en dator eller trådlös enhet som är ansluten till nätverket. Ange http://www.routerlogin.net. Ett inloggningsfönster visas. Ange användarnamnet och lösenordet för routern.

Man kan också fråga vem kollar datatrafik?

En datorvan användare kan spåra raderad information i en dator om hen vet hur hen ska göra. Man kan också fråga kan man se vilka sidor någon har varit inne på? De flesta webbläsare har en lista över nyligen besökta sidor, så kallad webbhistorik. Du kan se vilka sidor som har besökts genom att gå in i webbläsaren och klicka på historik.

På motsvarande sätt, hur fungerar inkognito på match?

Du aktiverar Inkognito genom att klicka på spökikonen som visas högst upp på din profil. Vi har alla drömt om att vara osynliga – med Inkognito får du chansen att surfa obemärkt på sajten. Under 24 timmar, eller ännu längre om du vill kan du besöka så många profiler du vill utan att medlemmarna får reda på det. Hur sätter man på privat surfning på Mac? Surfa alltid privat

  1. I Safari på datorn väljer du Safari > Inställningar och klickar på Allmänt.
  2. Klicka på popupmenyn Öppna Safari med och välj Ett nytt privat fönster.

Följaktligen, kan mina föräldrar se vad jag har sökt på?

Det är inte bara webbläsare som sparar information. Sociala medier och vissa webbplatser där du är inloggad sparar också information. Det kan till exempel vara information om vad du har sökt på. Du kan oftast ta bort informationen bland inställningarna i appen eller på webbplatsen. Och därefter, hur ser man historik på safari?

Om du vill visa historiken i Safari öppnar du först webbläsaren Safari. Klicka sedan på Safari-menyalternativet högst upp på skärmen och välj Inställningar. I fönstret Inställningar klickar du på fliken Historik. Då visas en lista över alla webbplatser som du har besökt tidigare. Du kan också välja att visa din historik per dag, vecka eller månad.

Vad har jag sökt på?

Om du antar att du frågar om sökhistoriken på en dator:
Om du vill se din sökhistorik i Google Chrome klickar du på de tre prickarna i det övre högra hörnet av webbläsaren. I rullgardinsmenyn väljer du "Historik". Alternativt kan du trycka på Ctrl+H på ditt tangentbord. Då öppnas en ny flik med din sökhistorik.
Om du vill visa din sökhistorik i Mozilla Firefox klickar du på de tre strecken i det övre högra hörnet av webbläsaren. I rullgardinsmenyn väljer du "Historik". Alternativt kan du trycka på Ctrl+Shift+H på ditt tangentbord. Då öppnas en ny flik med din sökhistorik.
Om du vill visa din sökhistorik i Microsoft Edge klickar du på de tre prickarna i det övre högra hörnet av webbläsaren. I rullgardinsmenyn väljer du "Historik". Alternativt kan du trycka på Ctrl+H på ditt tangentbord. Då öppnas en ny flik med din sökhistorik.
Om du vill visa din sökhistorik i Safari klickar du på Safari-menyn i det övre vänstra hörnet av skärmen. I rullgardinsmenyn väljer du "Inställningar". Detta öppnar ett nytt fönster. I det nya fönstret väljer du fliken "Allmänt". Under avsnittet "Historik" ser du en knapp där det står "Visa historik". Klicka på den här knappen för att visa din sökhistorik.

By Vaclava Discher

Vilken IMAP server? :: Vilka företag har cirkulär ekonomi?
Användbara länkar