Hem > H > Hur Mycket Kostar Det Att Skicka Ett Paket Till Kina?

Hur mycket kostar det att skicka ett paket till Kina?

Vad kostar det att skicka ett paket till Beijing? Om du ska skicka ett litet paket som väger mellan 1 till 5 kg till Beijing, Kinas huvudstad, visar prisberäknaren att det billigaste fraktföretaget kan leverera ditt paket för 680 kr.

Läs mer

Vad kostar upphämtning UPS?

Behöver du en upphämtning? Det kostar inte mycket. Och en annan fråga, hur fungerar leverans med ups? På fordon för leverans: Sändningen har nått den lokala UPS-terminalen som ansvarar för leverans, och har lämnats till en UPS-chaufför. Förutom tidsbestämda flygleveranser levereras sändningar i allmänhet mellan 09.00 och 19.00 (och ibland senare) till privata bostäder och vid arbetsdagens slut för företagsadresser.

Man kan också fråga hur lång tid tar det att skicka ett paket från kina till sverige?

Följande tid är bara för din referens. För flygpaket till Kina Grannländer: 5 - 10 dagar, till europeiska och amerikanska länder: 7 - 15 dagar, till andra länder och regioner: 7 - 30 dagar. För ytluftslyft (SAL) Paket: 15 - 20 dagar. För ytpaket: 40 - 70 dagar. Vad får man skicka till Kina? Kontrollera att paketets innehåll får skickas till Kina

Produkter som normalt inte får skickas till och från utlandet kan vara kött och animaliska produkter. Kinesiska regler begränsar vad som kan skickas när det exempelvis gäller dvd-filmer och material som kritiseras av staten av politiska skäl.

Man kan också fråga var är mitt paket från kina?

Om du vill spåra ditt China Post-paket över hela världen behöver du bara ange ditt China Post spårningsnummer på webbplatsen så får du den senaste spårningsinformationen, inklusive den senaste statusen och platsen. Följaktligen, vad är en ups kurir? Beskrivning. Du kan få din sändning hämtad hemma eller på kontoret genom att boka upphämtning online på ups.com eller per telefon 077-662 20 77.

När hämtar UPS mitt paket?

Våra chaufförer levererar vanligtvis sändningar mellan kl. 09.00 och 19.00. Hur hämtar man ut paket från UPS?

Det finns några olika sätt att hämta paket från UPS. Ett sätt är att använda tjänsten UPS Access Point. Med denna tjänst kan du få ditt paket levererat till en lokal deltagande återförsäljare och sedan kan du hämta det där när det passar dig. Ett annat sätt att hämta UPS-paket är att använda tjänsten UPS My Choice. Med denna tjänst kan du välja att få ditt paket levererat till en UPS Access Point eller till ett UPS kundcenter. Du kan också använda UPS My Choice-appen för att boka en gratis UPS-hämtning.

Måste man vara hemma när UPS levererar?

Nej, du behöver inte vara hemma när UPS levererar. Om du inte är hemma försöker UPS leverera paketet tre gånger innan det skickas tillbaka till avsändaren.

By Lamp

Hur många ICA filmer finns det? :: Vad kostar det att skicka ett litet paket till USA?
Användbara länkar