Hem > r > Är Fyrkantig Synonym?

Är fyrkantig synonym?

Se nedan vad fyrkantig betyder och hur det används på svenska. Fyrkantig betyder ungefär detsamma som grov. Se alla synonymer nedan.

Läs mer

Följaktligen, vad betyder gått?

Gått betyder i stort sett samma sak som vandrat. Beroende av sammanhang kan gått betyda en rad olika saker. Folk frågar också vad betyder hänga? Betydelse: Vara upptill fästad vid något föremål, utan stöd nedtill; äfven vara allt för långt nedfallande.

Dessutom, Är typ fyrkantig?

Fyrkantig uttalas fyr|kant|ig och är ett adjektiv -t -a. Fyrkantig betyder: klumpig. Med tanke på detta, har fyra hörn korsord? Det som är gemensamt för alla fyrhörningar är förstås att de har fyra hörn och har de fyra hörn så har de också fyra raka sidor. En rektangel är en fyrhörning med bara räta vinklar och om hörnen är räta vinklar, då blir automatiskt varje sida lika lång som motstående sida.

Man kan också fråga vad betyder ombesörjer?

Ombesörja betyder i stort sett samma sak som fixa. Därmed, vad är normlöshet? En normlöshet som börjar med främlingskap och som sen kan leda till kriminalitet, säger Hækkerup till SVT:s Aktuellt. Ofta är dock psykopatisk personlighetsstörning förknippat med normlöshet, oförmåga att behålla en anställning och inblandning i konflikter på arbetsplatsen.

På motsvarande sätt, vad betyder ljusskygg?

En ljusskygg verksamhet där personen som köper sex begår ett lagbrott. – Det är en lukrativ bransch om man vill syssla med ljusskygg verksamhet. Brottsligheten har blivit mer ljusskygg men har istället flyttat till trapphus och källare. Vad är en dispyt?

En tvist är en oenighet mellan två eller flera personer, företag, organisationer etc. som inte kan lösas i godo. Tvister kan leda till rättsliga åtgärder som kan vara nödvändiga för att lösa tvisten.

Vad betyder få?

Ordet "få" kan betyda olika saker beroende på i vilket sammanhang det används. När det används som substantiv betyder "få" ett litet antal saker. Du kan till exempel säga "Jag har bara några få kakor kvar, så du kan ta en om du vill". Denna användning liknar "lite". När det används som adjektiv betyder "få" inte många. Du kan till exempel säga "Jag har få vänner i den här staden". Denna användning liknar "inte många".

By Giacamo Nanasy

Kan hänga på väggen? :: Hur fungerar en frekvenstabell?
Användbara länkar