Hem > H > Hur Frigör Man Utrymme I Icloud?

Hur frigör man utrymme i iCloud?

Du kan radera filer du inte längre vill lagra i iCloud Drive. Viktigt: När du raderar en fil från iCloud Drive på iCloud.com raderas den även från alla dina enheter där iCloud Drive är aktiverat. i verktygsfältet för iCloud Drive.

Läs mer

Varför säkerhetskopieras inte alla bilder?

Titta efter något av följande meddelanden: Säkerhetskopieringen är klar: Du har inga fler objekt som väntar på säkerhetskopiering. Säkerhetskopiering har inaktiverats: Säkerhetskopiera och synkronisera har inaktiverats. Om du vill aktivera säkerhetskopiering trycker du på Aktivera säkerhetskopiering. Vad har jag sparat i iCloud? Med iCloud Drive får du säker åtkomst till alla dina dokument från din iPhone, iPad, iPod touch, Mac och pc. När du loggar in på iCloud har du tillgång till iCloud Drive. Med iCloud Drive kan du hålla filer och mappar uppdaterade på alla dina enheter, dela filer och mappar med vänner, familj, kollegor med mera.

Därefter, varför följer inte alla bilder med till ny iphone?

Kontrollera att wifi är på och att du har en internetanslutning. Tryck på Inställningar > [ditt namn] > iCloud > Bilder. Kontrollera att Överför till Min bildström är aktiverat. Om du inte ser det här alternativet aktiverar du iCloud-bilder för att i stället behålla dina bilder och videor på iCloud. Vad händer om man raderar säkerhetskopian på iPhone? Om du vill anpassa vilka appar och data som säkerhetskopieras kan du läsa Säkerhetskopiera din iPhone, iPad eller iPod touch till iCloud. VARNING: Om du raderar iCloud-säkerhetskopian för din iPhone, iPad eller iPod touch slutar iCloud automatiskt att säkerhetskopiera enheten.

Hur ofta ska man säkerhetskopiera iPhone?

Du kan säkerhetskopiera din enhet med iCloud och med din dator om du skulle behöva en extra säkerhetskopia någon gång. Läs mer om hur du säkerhetskopierar din enhet eller återskapar din enhet från en säkerhetskopia. När flytta över simkort till ny iPhone? Vänta på att mobilabonnemanget ska aktiveras på din nya iPhone. Ditt tidigare SIM-kort inaktiveras när mobilabonnemanget på din nya iPhone aktiveras. Om banderollen Slutför inställningen av din operatörs mobilabonnemang dyker upp på din nya iPhone trycker du på den. Tryck på Fortsätt.

Följaktligen, kan inte hämta från icloud?

Om det inte gick att återskapa från iCloud-säkerhetskopiering

  • Anslut enheten till ström och se till att du är ansluten till wifi.
  • Kontrollera din mjukvaruversion och uppdatera vid behov.
  • Om det är första gången du återskapar från en iCloud-säkerhetskopia läser du om vad du ska göra.
Följaktligen, kan inte återskapa säkerhetskopia ny iphone?

Om du försöker återställa en säkerhetskopia till din nya iPhone och det inte fungerar finns det några saker du kan prova. Först ska du se till att du använder den senaste versionen av iTunes. För det andra kan du försöka starta om datorn och din iPhone. För det tredje kan du försöka återställa din iPhone. Detta gör du genom att gå till Inställningar > Allmänt > Återställ > Återställ alla inställningar. Slutligen, om inget av detta fungerar kan du behöva kontakta Apples support.

Därmed, hur säkerhetskopiera iphone utan wifi?

Det finns några sätt att säkerhetskopiera din iPhone utan WiFi. Ett sätt är att använda iCloud. iCloud är en molntjänst som lagrar dina data och säkerhetskopierar dem automatiskt. Du kan också använda iTunes för att säkerhetskopiera din iPhone. iTunes är en programvara som gör att du kan hantera dina iOS-enheter. Du kan också använda ett tredjepartsprogram som iMazing för att säkerhetskopiera din iPhone.

By Culbert

Vad är en databas? :: Hur ser man sina säkerhetskopior?
Användbara länkar