Hem > r > Är Acast Gratis?

Är Acast gratis?

Att flytta din podcast och dina avsnitt till Acast går snabbt, enkelt och är gratis. DIna lyssnare behöver inte göra någonting och kommer inte att märka några förändringar.

Läs mer

Med tanke på detta, hur kan vi patron?

I en värld där alla har varsin världsbild är det svårt att förstå varandra. I en värld där alla pratar för att få rätt är det svårt att lyssna. I en värld där vi hela tiden ska dela upp oss i vi och dem är det svårt att skapa ett gemensamt samhälle. Vi behöver förändra samtalet för att kunna förändra samhället. Varför funkar inte Acast? Det svenska poddbolaget Acast slopar sin app. Det framgår av ett pressmeddelande. Beslutet att skrota appen vilar mot att bolaget vill fortsätta sina satsningar på att utveckla tekniken bakom ett öppet ekosystem för poddar.

Och därefter, var kan man läsa en blogg?

Bloglovin fungerar som så att du skapar ett konto, lägger till de bloggar du vill följa och sedan kan du läsa via bloglovin.com eller i deras app. Där kan du välja att antingen klicka dig igenom blogg efter blogg eller läsa alla senaste inläggen. Jag använder själv Bloglovins app för att läsa bloggar. Folk frågar också vad innebär det att blogga? En blogg eller webblogg (på engelska blog eller weblog) är en webbplats som uppdateras ungefär som en dagbok på nätet och där läsarna har möjlighet att kommentera inläggen. Webbjournal och loggbok är andra ord som används för att beskriva fenomenet.

Vart ska man starta sin blogg?

bloggblogg

Gratis plattform – fördelar

  1. Det är just – gratis.
  2. Enkelt att använda och komma igång.
  3. Gratisportaler som blogg.se och Nouw har ofta mycket trafik, vilket kan gynna din blogg.
Dessutom, vad kostar det att ha en blogg? Frågan hur mycket det kostar att vara bloggare kan därför svaras med allt från "ingenting" till "hundratusentals kronor", beroende på vad man själv vill satsa. Det är som bekant gratis att starta en blogg, och det är med andra ord inte en kostnad man behöver räkna med.

Med detta i åtanke, hur mycket kan man tjäna på att blogga?

25 800 kronor

Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.
Vem äger Acast?

Acast grundades 2014 av Johan Billgren, Magnus Svensson och Karl Rosander. Företaget har sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige. Acast är ett teknikföretag som tillhandahåller en podcasthosting- och monetariseringsplattform för innehållsskapare. Företaget har tagit in totalt 78 miljoner dollar i finansiering från investerare som Northzone, Bonnier Growth Media och Schibsted Media Group.

Därefter, hur fungerar acast?

Acast-appen fungerar genom att låta användarna registrera sig och skapa en profil. Därefter kan användarna bläddra och söka efter podcasts som de vill lyssna på. När de hittar en podcast som de gillar kan de lägga till den i sin acast-profil och börja lyssna. Användarna kan också skapa spellistor med sina favoritpoddar och dela dem med sina vänner.

By McQuillin Repine

Vad är SD kort i bilen? :: Vad är RAM-minne laptop?
Användbara länkar