Hem > H > Hur Importerar Jag Bokmärken?

Hur importerar jag bokmärken?

Lägga till bokmärken i Chrome

  1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer. uppe till höger.
  3. Välj Bokmärken. Importera bokmärken och inställningar.
  4. Välj programmet som innehåller de bokmärken som du vill importera.
  5. Klicka på Importera.
  6. Klicka på Klar.

Läs mer

Folk frågar också var sparas bokmärken?



Klicka på Mer uppe till höger BokmärkenBokmärkeshanteraren.

  • Öppna Chrome på datorn.
  • Klicka på Mer uppe till höger Bokmärken. Bokmärkeshanteraren.
  • Klicka på Mer uppe till höger. Lägg till ny mapp.
Man kan också fråga hur får jag tillbaka mina favoriter? Om så är fallet så gå in i Utforskaren till du hittar favoritmappen, högerklicka på den och välj Egenskaper. Klicka på fliken Plats och sedan Återställ standardvärden.

Och en annan fråga, hur sparar man bokmärken i firefox?

Klicka på Bokmärken och klicka sedan på fältet bokmärkenHantera bokmärken längst ner. Importera och säkerhetskopiera och välj Exportera bokmärken till HTML... i rullgardinsmenyn. I fönstret som öppnas för att exportera bokmärken, välj en plats för att spara filen, som heter bookmarks. html som standard. Därefter, hur sparar man favoriter i google chrome? Spara ett bokmärke i Google Chrome

  1. Öppna webbsidan du vill spara ett bokmärke till, till exempel Testzonen på vår hemsida.
  2. Klicka på stjärnan till höger i adressfältet.
  3. Välj en mapp där bokmärket ska sparas. Väljer du Bokmärkesfältet, hamnar bokmärket i bokmärkesraden under adressfältet.

Var finns favoriter i Windows 10?

I Windows 10 är nu dina gamla favoriter i Utforskaren fästa i Snabbåtkomst på vänster sida i Utforskaren. Om inte alla finns där kan du se om de finns i mappen för dina gamla favoriter (C:\Användare\användarnamn\Länkar). Hur tar man bort sparade lösenord på datorn? Kontrollera sparade lösenord

  1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Profil uppe till höger Lösenord . Om du inte hittar ikonen Lösenord klickar du på Mer uppe till höger på skärmen Inställningar Autofyll. Lösenord.
  3. Klicka på Kontrollera lösenord.

Var ligger favoriter?

I grundinställningen ligger favoritfältet alldeles under adressfältet i webbläsaren. Längst till vänster i favoritfältet finns en slags guldstjärna täckt av en grön pil. Klicka på den ikonen för att göra den nuvarande sidan till en favorit. Om du inte ser fältet med favoriter finns en enkel lösning. Hur hittar jag favoriter på iPhone?

På din iPhone, gå till skärmen med alla dina appar. I nedre delen av skärmen finns en flik som heter "Favoriter". Klicka på den för att se alla dina favoritappar.

Dessutom, hur lägger jag till favoriter?

Det finns två sätt att lägga till favoriter i webbläsaren Safari. För det första kan du gå till den webbplats du vill lägga till och trycka på ikonen för delning i verktygsfältet längst upp till höger. Därefter klickar du på knappen Lägg till i favoriter. Det andra sättet är att trycka på ikonen för bokmärken i verktygsfältet och sedan klicka på fliken Favoriter. Där kan du trycka på knappen Lägg till favorit och ange en titel och en webbadress för den webbplats du vill lägga till.

By Grenville

Hur flytta e-post till ny dator? :: Hur exportera mail från Outlook?
Användbara länkar