Hem > H > Hur Ta Bort Verktygsfält?

Hur ta bort verktygsfält?

Avinstallera verktygsfält:

  1. Start > Kontrollpanelen (eller Windows-tangenten + X i Windows 8)
  2. välj Program & funktioner (Lägg till/ta bort program i Windows XP)
  3. Leta fram Verktygsfält i listan över program. Välj det och välj alternativet Avinstallera/ta bort.

Läs mer

Var är verktygsfältet?

Ett verktygsfält (engelska toolbar) är en yta i ett programfönster som innehåller verktyg. Verktygen i fältet visas normalt i form av olika ikoner och erbjuder valda programfunktioner. Många program har exempelvis verktygsikoner för att skapa nytt, öppna, spara och skriva ut. Man kan också fråga var finns aktivitetsfältet på datorn? Aktivitetsfältet är vanligtvis i mitten av skrivbordet, men du kan också flytta det till höger på skrivbordet. Håll ned eller högerklicka på ett tomt utrymme i Aktivitetsfältet. Välj Inställningar för Aktivitetsfältet > aktivitetsfältets beteenden > Justering av Aktivitetsfältet och välj sedan Centrera eller Vänster.

Med tanke på detta, vad heter fältet längst upp på datorn?

Aktivitetsfältet är det fält som du ser längst ner på skrivbordet. Här kam du se vilka fönster som du har öppna. Och du kan visa och dölja öppna fönster genom att klicka på ikonen i Aktivitetsfältet. Hur hittar jag kontrollpanelen? Öppna Kontrollpanelen i Windows

  1. I sökrutan vid Start i aktivitetsfältet skriver du kontrollpanelen. Välj Kontrollpanelen i listan över resultat.
  2. Obs!: Många funktioner på Kontrollpanelen är enklare och mer lättillgängliga i Inställningar .

Hur tar man bort väder från Aktivitetsfältet?

Aktivera och inaktivera funktionen nyheter och intressen

Högerklicka på ett tomt blanksteg i Aktivitetsfältet och välj Nyheter och intressen >Inaktivera. När du inaktiverar nyheter och intressen visas inte längre vädret i Aktivitetsfältet.
Vad är aktivitetsfält på datorn? Ett aktivitetsfält är den nederst liggande raden (listen) i Windows, Chrome OS och en del andra operativsystem där användarens program, genvägar och annan datorinformation samlas.

Hur får man fram verktygsfältet i Word?

Visa alternativ för menyfliksområdet

  1. I det övre högra hörnet väljer du ikonen Visningsalternativ för menyfliksområdet .
  2. Välj ett alternativ för menyfliksområdet: Visa flikar och kommandon håller alla flikar och kommandon i menyfliksområdet synliga hela tiden.
Varför kan jag inte klicka på aktivitetsfältet?

Om aktivitetsfältet inte reagerar på klick kan det bero på att aktivitetsfältet är i automatiskt dolt läge. Detta kan aktiveras av misstag om aktivitetsfältet av misstag dras till skärmens kant. För att åtgärda detta högerklickar du på en tom plats i aktivitetsfältet och ser till att alternativet "Auto-hide the taskbar" inte är markerat.

Dessutom, hur får jag fram aktivitetsfältet?

Det finns inget aktivitetsfält i Ubuntu som standard. Du kan dock installera en med hjälp av följande kommando:
sudo apt-get install gnome-panel
Detta installerar GNOME-panelen som ger dig ett aktivitetsfält.

By Nabalas

Hur får man skärmen att rotera på iPad? :: Vad heter det markeringsverktyg som gör att du kan rita en markering som också automatiskt följer det markerade objektets kontur?
Användbara länkar