Hem > V > Vad Är Dubbelmeddelande Samsung?

Vad är Dubbelmeddelande Samsung?

Funktionen Dubbelmeddelande gör vidare att du kan skapa kopia av en app du vill använda med flera olika inloggningar. Det mesta känner vi igen från tidigare flaggskepp och det är få nyheter i jämförelse.

Läs mer

Var hittar jag meddelanden?

Meddelanden i korthet

Välj datum och tid i Aktivitetsfältet för att öppna meddelandecentret. (Du kan också svepa in från den högra kanten av skärmen eller trycka Windows -tangenten + N.) Välj meddelandet om du vill läsa mer eller vidta åtgärder.
Folk frågar också vad är aviseringsprickar? Snooza upp en avisering

På vissa appar visas en prick när du får en avisering. Tryck länge på appen med pricken så visas den äldsta aviseringen. När du tar bort en visas nästa. Läs mer om aviseringsprickar.

Dessutom, får inte sms avisering samsung?

På din Android-enhet: Gå till Inställningar och sök efter Åtkomst till aviseringar. Hitta Länk till Windows i listan och inaktivera den och sedan på igen. Och en annan fråga, vad är ett appikonmärke? Ett ikon för appikonen visar antalet olästa varningar och det är allestädes närvarande på appikonen. Det är ett enkelt sätt att berätta om du har olästa meddelanden i Gmail eller Messages-appen. Kom Android O, appar som väljer att stödja dem kommer nu att ha appikymboler.

Folk frågar också hur ser jag inkommande missade samtal under pågående samtal samsung?

Aktivera Samtal väntar för Android

  1. Klicka på Telefonknappen.
  2. Klicka på Mer.
  3. Välj Inställningar.
  4. Klicka på Fler inställningar/Kompletterande tjänster.
  5. Aktivera Samtal väntar.
Var hittar jag mina SMS? Det går att chatta med vänner på datorn eller Android-surfplattan med Messages för webben, som visar det som finns i mobilappen Messages. Messages för webben skickar sms med en anslutning från datorn till mobilen.

Var hamnar raderade meddelanden?

Klick meddelanden och alla konversationer kommer att visas på höger sida. Hitta de raderade textmeddelandena, markera rutan före dem och klicka på Recover för att ta bort meddelandena på Android-telefon till dator i form av CSV och HTML. Du kan öppna chattkonversationerna direkt på din dator. Varför syns inte namnet på sms?

Som standard visar iPhone-appen Meddelanden kontaktnamn och bild för varje person som du har varit i kontakt med. Det finns dock tillfällen då du kanske vill hålla en konversation helt anonym - till exempel om du planerar en överraskningsfest eller diskuterar ett känsligt ämne. I sådana fall kan du inaktivera funktionen för kontaktnamn och bild i appen Inställningar.

Och en annan fråga, hur ändrar man notisljud på iphone?

Det finns några steg för att ändra ljudet på din iPhone.
1. Öppna appen Inställningar på din iPhone.
2. Välj alternativet "Ljud".
3. Scrolla ner till avsnittet "Ny e-post" och tryck på det ljud som du vill använda för meddelanden om nya e-postmeddelanden.
4. Du kan också trycka på alternativet "Vibration" för att välja ett eget vibrationsmönster eller välja "Ingen" om du inte vill att telefonen ska vibrera när du får ett nytt e-postmeddelande.

By Thin

Hur får man tillbaka Safari appen? :: Hur hittar jag mina favoriter?
Användbara länkar