Hem > V > Vad Är Usb-C Laddare?

Vad är USB-C laddare?

USB-C-kontakten är numera standard på de flesta nya Android-mobilerna. USB-C är både gjord för att överföra större strömmar och har stöd för att skicka både ljud och bild. USB-C-kontakten är något större än Micro-USB 2.0, men har fördelen att den likt Lightning-kontakten passar på båda håll.

Läs mer

Vilken USB hub?

Kingston Nucleum USB-C-adapter

Det finns också en HDMI-plats för att avrunda det hela, vilket är en bra utgångspunkt för de portar som vi skulle begära. Om du behöver ett större utbud kan du behöva skaffa en större hubb, men för ett riktigt rimligt pris tror vi att det här sannolikt är den bästa hubben för de flesta.
Vilken dockningsstation? Med en dockningsstation eller portreplikator kan du ansluta din bärbara dator till flera enheter som mus, tangentbord, högtalare, skärm och Ethernet. Om du använder en dockningsstation som är ansluten till flera enheter får du fördelarna med en stationär dator utan att offra flexibiliteten med en bärbar dator.

Hur fungerar en dockningsstation?

En dockningsstation ansluts via Thunderbolt 3, USB-C eller USB-A och förse arbetsstation kraft/ström för kopplad utrustning. De vanligaste dockningsstationerna erbjuder mellan sex till åtta portar var två är USB-C portar med snabbladdning som var och en oberoende drivs av dockningen i stället för din bärbara dator. Hur ser en USB-port ut? Den blå färgen är till för att tydliggöra att usb 3 används. Med usb kan du inte bara överföra data (till exempel filer på en dator), utan även ström. Även här är det stor skillnad beroende på vad du pluggar in. En usb-port i en dator kan bara ge 500–900 milliampere ström.

Med tanke på detta, vilka portar har min dator?

Guide: Så fungerar datorns alla anslutningar – och dessa behöver...

  • Populär. Hdmi-portar hittar du nästan överallt.
  • Usb-2.0- och Usb-3.0-portar tillsammans.
  • En för alla. Usb-c är en flexibel standard med flera användningsområden.
  • Amin, Creative CommonsObsolet.
Kan inte se USB minne? Det kan vara fel på USB-porten. Prova att ansluta till en annan USB-port. Om USB-enheten visas i Enhetshanteraren när du ansluter kabeln till en annan port kan du avinstallera och sedan installera om USB-enhetens drivrutin. Kontakta tillverkaren av enheten för support om enheten fortfarande inte visas.

Hur laddar man via USB?

När du använder din USB-laddare ska du tänka på detta:

  1. Använd alltid laddaren för det den är avsedd för – olika laddare är gjorda för olika saker och det kan påverka säkerheten.
  2. Om du vill du ladda din telefon snabbt och om den stödjer snabb-laddning, se till att använd rätt laddare.
Man kan också fråga hur laddar man med usb kabel?

De flesta USB-kablar har en ände som ansluts till en vanlig USB-port (samma typ av port som du använder för att ladda din telefon eller ansluta en USB-enhet) och den andra änden har en mindre kontakt som ansluts till din enhet. För att ladda din enhet kopplar du helt enkelt in USB-kabelns lilla ände i enheten och den andra änden i en USB-port.

Därefter, Är hub och router samma sak?

Nej, hubb och router är inte samma sak. En hubb är en enhet som gör det möjligt för flera datorer att ansluta till varandra och dela data. En router är en enhet som ansluter flera nätverk till varandra.

By Dasha Honchul

Varför är det viktigt att säkerhetskopiera? :: Varför ska man inte ladda elbilen till 100?
Användbara länkar