Hem > K > Kan Inte Återställa Iphone Med Itunes?

Kan inte återställa iPhone med iTunes?

Försätta enheten i återställningsläge och ställa in den igen

Se till att du har den senaste versionen av iTunes om du använder det. Öppna Finder på en Mac med macOS Catalina. Öppna iTunes på en Mac med macOS Mojave eller tidigare eller på en pc. Om iTunes redan är öppet stänger du det och öppnar det igen.

Läs mer

Är iTunes gratis?

iTunes

iTunes

Produktdetaljer
Placering i Musikprogram:1
Bedömdes senast den:22/05/2022
Licens:Gratis
Filstorlek:171.00 MB
Hur återställer man en inaktiverad iPhone? Håll rätt knapp för din iPhone intryckt medan du omedelbart ansluter din iPhone till datorn. Släpp inte knappen. Fortsätt att hålla knappen intryckt tills du ser skärmen med återställningsläget på din iPhone och släpp sedan knappen. Om du ser lösenkodsskärmen måste du stänga av din iPhone och starta igen.

Hur Parkopplar man iPhone med dator?

Vad som behövs: En Iphone med IOS 4.3 samt en Windows- eller Macdator med stöd för bluetooth 2.0.

  1. Slå på bluetooth.
  2. Gå in under Inställningar, välj Internetdelning och se till att det är igång.
  3. Parkoppla din Iphone med datorn och voila, du har Internet.
Vad betyder det att min iPhone är avaktiverad? Om du slår in fel lösenkod till din IOS-enhet för många gånger blir den avaktiverad. Slår du fel kod sex gånger i rad blir den inaktiverad och det blir ganska jobbigt på alla sätt. Vi guidar dig genom proceduren. Lösenkoden till din IOS-enhet finns där för att skydda din data.

Följaktligen, kan man öppna en spärrad iphone?

ELLERn iPhone kan låsas av IMEI eftersom det är det robado, har förlorats eller på grund av en skuld till operatören. Kontrollera om de säljer en rapporterad iPhone till dig innan du köper den. IMEI-låsta iPhones kan inte användas med någon operatör och kan i de flesta fall inte låsas upp. Och därefter, hur kan man få tillbaka app store? Apple Store

Öppna sedan Apple Support-appen och följ de här anvisningarna:

  1. Tryck på Lösenord och säkerhet.
  2. Tryck på Nollställa Apple-ID-lösenord.
  3. Tryck på Kom igång och sedan på Ett annat Apple-ID.
  4. Ange det Apple-ID vars lösenord du vill nollställa.

Därmed, kan man ha två apple id på samma dator?

* Man kan ha flera Apple-ID, men då får man logga ut ur App Store som den ena Apple-ID:n och sedan in igen som den andre och det är helt enkelt klyddigt rent handgreppsmässigt. Man kan också fråga vad händer om man byter apple id?

Om du ändrar ditt Apple-ID förlorar du tillgången till allt innehåll som du har köpt med det ID:t. Detta inkluderar musik, appar, böcker, filmer och tv-program. Du kommer också att förlora alla framsteg i Game Center som är kopplade till ditt Apple-ID.

Vad försvinner om man byter Apple ID?

När du ändrar ditt Apple-ID kommer ett antal saker att ändras eller försvinna. För det första kommer alla kontakter som är kopplade till ditt gamla Apple-ID inte längre att vara tillgängliga. För det andra kommer alla data som lagras i iCloud att vara otillgängliga från din enhet. För det tredje kommer alla dokument som lagras i iWork också att vara otillgängliga. Slutligen kommer all köpt musik, filmer eller appar inte längre att vara tillgängliga för nedladdning.

By Grey

Får ingen bild på min laptop? :: Hur delar man skärm i två på Mac?
Användbara länkar