Hem > V > Varför Fungerar Inte Sökfunktionen I Outlook?

Varför fungerar inte sökfunktionen i Outlook?

Om du söker efter objekt i Outlook och inte får de resultat du förväntar dig så kanske inte indexeringen av systemdatafiler i Microsoft Windows och Microsoft Office (sökkatalogen) är slutförd. Det här kan vara tecken på ett ofullständigt index: Ofullständiga eller inga sökresultat returneras.

Läs mer

Dessutom, hur ser man äldre mail i outlook?

Eftersom Outlook bara synkroniserar som längst ett år för grupper kan du inte söka efter äldre meddelanden. Om du vill komma runt den här Outlook-begränsningen använder du Outlook på webben för att visa och söka efter äldre meddelanden i grupper. Dessutom, varför laggar outlook? Du måste reparera dina Office-program. Outlook-datafiler har blivit skadade. Ditt installerade antivirusprogram är föråldrat eller kommer i konflikt med Outlook. Din användarprofil har skadats.

Kan inte ta emot mail i Outlook?

Kontrollera om ditt konto är blockerat

Om du inte kan skicka eller ta emot e-post kanske ditt konto tillfälligt blockerats därför att vi lagt märke till vissa ovanliga inloggningsaktiviteter. Information om hur du tar bort en blockering av ditt konto finns i Ta bort blockering av mitt Outlook.com-konto.
Kan inte söka i mailen? Söka efter mejl med Mail-förslag och sökfilter

Klicka på Sök i alla brevlådor under sökfältet om det inte finns några träffar i den aktuella brevlådan. Finjustera träffarna på något av följande sätt: Ändra sökfilter: Om ett sökfilter innehåller en nedåtpil kan du klicka på den för att ändra filtret.

Med hänsyn till detta, hur söker man efter mail i outlook?

I sökrutan i E-post skriver du det du vill söka efter (en kontakt, ämne, en del av ett meddelande eller namnet på en fil) och trycker på Retur. När du är klar med sökningen väljer du bakåtpilen i rutan Sök eller klickar på en mapp i navigeringsfönstret till vänster för att avsluta sökningen. Vad betyder synkronisera E-post? Du kan konfigurera ditt e-postkonto manuellt med IMAP i stället för Exchange ActiveSync. Det innebär att endast din e-post synkroniseras till din telefon, inte kalender eller kontakter.

Med detta i åtanke, hur uppdaterar jag min outlook?

Gå till Arkiv > (eller öppna Office konto om du har Outlook). Under Produktinformation väljer du Uppdateringsalternativ > Uppdatera nu. Obs!: Det kan hända att du först måste klicka på Aktivera uppdateringar om du inte ser alternativet Uppdatera nu direkt. Hur ser man andras kalendrar i Outlook?

I Outlook kan du se andras kalendrar om de har delat dem med dig. Detta gör du genom att gå till fliken Arkiv, klicka på Öppna och sedan på Andra användares mapp. I dialogrutan Öppna mapp för annan användare anger du namnet på den person vars kalender du vill öppna och klickar sedan på OK.

Och en annan fråga, kan inte se andras kalender outlook?

Det finns några möjliga orsaker till att du inte kan se andras kalendrar i Outlook. En möjlighet är att du inte har rätt behörighet. För att kunna se en annan persons kalender måste du ha behörighet på nivån "Reviewer", vilket gör att du kan se alla detaljer i kalendern. Om du bara har åtkomst på nivån "ledig/upptagen" kan du bara se när personen är tillgänglig eller inte.
En annan möjlighet är att personen vars kalender du försöker visa inte har delat sin kalender med dig. För att du ska kunna se någons kalender måste personen uttryckligen dela den med dig.
Det är också möjligt att personens kalender är inställd på privat. Om en persons kalender är inställd på privat är det bara personen själv som kan se detaljerna i kalendern.

By Samau Uhlich

Hur funkar GPS i iPhone? :: Vad är FN tangenten?
Användbara länkar