Hem > V > Vad Täcker Apples Garanti?

Vad täcker Apples garanti?

Din produktgaranti

Apples begränsade garanti gäller din iPhone och Apple-märkta tillbehör och omfattar tillverkningsproblem under ett år från det datum då du köpte produkten. Apples begränsade garanti gäller utöver dina rättigheter enligt konsumentköplagen.

Läs mer

Man kan också fråga har apple store prisgaranti?

De allra flesta Apple-produkter finns att köpa till lägre pris i andra butiker än Apple Store, och i vissa fall får du över 20 procent bättre pris. Folk frågar också har jag garanti kvar på min iphone? Besök mysupport.apple.com. Logga in med ditt Apple-ID. Välj enhet. Klicka på Visa garantibevis.

Dessutom, måste man ha kvitto för garanti apple?

När du beställer service kan Apple begära att du skickar in det ursprungliga inköpsbeviset för produkten för att verifiera att den har rätt till garantiservice även om du tidigare har registrerat din produkt. Garantin gäller oavsett om du registrerar dig eller inte. Har man garanti på AirPods? Apples begränsade garanti skyddar dina AirPods och de medföljande Apple-märkta tillbehören mot tillverkningsproblem i ett år från och med köpdatumet. Du kan också ha rättigheter enligt konsumentköplagen. Garantin gäller inte för skador som beror på olyckshändelser eller obehöriga ändringar.

Vad gäller för garanti?

Under garantitiden har du rätt att kräva samma åtgärder som du har rätt till enligt konsumentlagstiftningen. Omfattas felet på varan eller tjänsten av garantin ska det åtgärdas utan kostnad för dig. Du har även rätt att få ersättning för merkostnader du har fått på grund av felet. Med tanke på detta, kan man reklamera en iphone? Enligt svensk konsumentlagstiftning har konsumenter rätt till kostnadsfri reparation, byte, prisavdrag eller återbetalning från säljaren för defekta varor eller varor som inte överensstämmer med köpeavtalet. Rättigheterna upphör tre år efter att varorna levererats.

Med tanke på detta, hur mycket studentrabatt på apple?

10% studentrabatt på Mac datorer och orginaltillbehör gäller endast i Mecenat Apple store. Får jag rabatt på alla produkter i Apple Store? Nej, bara datorer, iPad och orginaltillbehör, exempelvis router, mus, tangentbord. Folk frågar också hur fungerar studentrabatt på apple?

Apple erbjuder en studentrabatt på vissa produkter för att hjälpa studenter att få råd med utbildningskostnader. Studentrabatten är tillgänglig för studenter som är inskrivna vid en behörig utbildningsinstitution och har ett giltigt studentkort. Studentrabatten kan användas för inköp som görs via Apple Online Store, Apple Store-appen eller i en Apple Store. Rabatten är vanligtvis 10 % men kan variera beroende på produkt och utbildningsinstitution.

Är min iPhone försäkrad?

Det finns inget slutgiltigt svar på denna fråga eftersom försäkringar kan variera mycket. Det är tillrådligt att kontrollera med ditt försäkringsbolag för att se om din iPhone omfattas av din specifika försäkring. Generellt sett täcker försäkringar skador som orsakas av oavsiktliga fall, spill och spruckna skärmar. De täcker dock vanligtvis inte förlorade eller stulna telefoner.

By Olympe

Hur Sökoptimerar jag min hemsida? :: Vem kan se min Google Kalender?
Användbara länkar