Hem > V > Varför Hittar Inte Min Dator Wifi?

Varför hittar inte min dator wifi?

Kontrollera så att wifi inte är avaktiverat, brukar finnans en knapp ovanför tangentbordet du kan trycka på om det är en laptop. Sök på Kontrollpanelen →\Nätverk och Internet→nätverks & delningscenter→Nätverksanslutningar och kolla så att inte det trådlösa nätverkskortet är avaktiverat.

Läs mer

Kan inte hitta wifi Windows 10?

Så löser du problemet själv

  • Högerklicka på Start-knappen i Windows 10 och välj Enhetshanteraren.
  • Klicka på pilen vid Nätverkskort.
  • Högerklicka på ditt nätverkskort och välj Inaktivera enhet.
  • Vänta några sekunder. Högerklicka sedan på nätverkskortet igen och välj Aktivera enhet.
Med tanke på detta, varför blir jag utkastad från wifi? Stänger av och sätter på wifi på enheterna. Är för långt ifrån routern. Laddar upp något i större mängd. Alla enheter som nu gjort något utav det åvanför fungerar inte det trådlösa nätverket på tills man startar om själva routern.

Följaktligen, kan inte ansluta till offentliga nätverk?

Kontrollera det genom att starta om telefonen i säkert läge.

  • Aktivera säkert läge. Läs mer om hur du aktiverar säkert läge.
  • Försök ansluta till wifi-nätverket igen. Öppna appen Inställningar på telefonen.
  • Kontrollera om wifi-anslutningen fungerar i säkert läge.
Kan inte ansluta till wifi med min laptop? Kontakta Internetleverantören eller kontrollera Internet från en annan enhet (om du kan) för att se om det finns ett avbrott i tjänsten. Om resultatet av pintestet visar att du inte får något svar från routern kan du prova att ansluta datorn direkt till modemet med en nätverkskabel (Ethernet) (om du kan).

Därefter, hur hittar jag mitt nätverk?

Gå till Start , välj Inställningar > Nätverk och Internet och se om namnet på ditt trådlösa nätverk visas i listan över tillgängliga nätverk. Om du ser namnet på ditt trådlösa nätverk väljer du det och väljer sedan Anslut. Om du fortfarande inte kan se ditt trådlösa nätverk kan du försöka med lösning 3. Vad menas med oidentifierat nätverk? Tja, ett oidentifierat nätverksproblem betyder att du inte kan gå online, därför är det ett måste att åtgärda det omedelbart. Men lösningarna varierar från system till system. Därför måste du gå igenom varje lösning tills du hittar den rätta för ditt system.

Och därefter, kan inte hitta min router?

Hittar inte trådlöst nätverk?Vi hjälper dig installera trådlöst nätverk med hög stabilitet

  • Tre knep att testa när du inte hittar ditt trådlösa nätverk.
  • Kontrollera det trådlösa nätverkets router.
  • Kontrollera inställningarna för trådlösa nätverk på datorn.
  • Starta om det trådlösa nätverkets router och din dator.
Man kan också fråga kan inte aktivera wifi?

Om datorn inte kan ansluta till ett Wi-Fi-nätverk kan det bero på att Wi-Fi-nätverket inte sänder ut sitt SSID (namn), att datorns Wi-Fi-antenn är inaktiverad i Enhetshanteraren, att datorn är för långt från routern eller att datorn utsätts för störningar från en annan enhet.

Dessutom, varför kopplar wifi från?

Det finns många anledningar till att wifi kan kopplas bort. En orsak är om enheten som är ansluten till wifi flyttar sig utanför routerns räckvidd. En annan orsak är om det finns ett problem med själva routern. Ibland måste routrar återställas för att åtgärda ett anslutningsproblem.

By Juliette Velis

Hur återställer jag min dator? :: Hur gör man en fil till PDF?
Användbara länkar