Hem > K > Kan Inte Se Tweets?

Kan inte se tweets?

Hur ser jag över mina sekretessinställningar

Klicka på bildikonen överst till höger. Om du är inne på twitter-appen finns bildikonen överst till vänster. Klicka på Sekretess och Säkerhet i vänsterkolumnen.

Läs mer

Med tanke på detta, vilka ser mina tweets?

Klicka över till "Tweets" -sidan så får du en daglig uppdelning av tweet-by-tweet över hur många som såg och engagerade dina tweets. På samma sätt visar sidan "Målgrupper" bred demografi om de personer som följer dig eller ser dina tweets. Kan andra se vad man gillar på Twitter? Det finns en flik "Gillar" där, som alla kan klicka på för att se varje enskild tweet du gillat. Det är rätt: alla som vill kan bläddra igenom varje tweet du någonsin gillat.

Med hänsyn till detta, hur är man anonym på twitter?

När du registrerar dig får du ett anonymt ägg som profilbild, men om du vill vara anonym välj något annat som ändå säger något om vem du är. Om du vill bygga plattform, nätverka och knyta kontakter på Twitter bör du använda en trevlig bild på ditt ansikte som profilbild. Därmed, kan inte ladda tweets? Rensa cache

Om problemet fortfarande olöstInnan vi tar bort applikationen kan vi ta bort applikationscachen för att utesluta att problemet kan finnas i applikationen. I iOS finns det inget sätt att göra det, men i Android kan vi rensa cacheminnet via Inställningar - Program - Twitter.

Och en annan fråga, kan man vara privat på twitter?

När du registrerar dig för Twitter kan du välja att låta dina Tweets vara offentliga eller att skydda dem. Läs mer om skillnaden mellan offentliga och skyddade Tweets. Tryck på ditt profilfoto på menyn längst upp och sedan på Inställningar och integritet. Tryck på Integritet och säkerhet. Och därefter, när ska man twittra? Twitter är en gratis blogg-liknande tjänst där man skriver korta meddelanden (på upp till 140 tecken) och delar med sig av dem till andra som anmält intresse för detta. Att publicera meddelanden i detta format kallas för microblogg och grundidén var att man skulle skriva kort om vad man höll på med just för stunden.

Och därefter, vad betyder låset efter namnet på twitter?

Conversation. Betyder ett "lås" vid namnet på andra användare att man är blockerad av dem? Nej, bara att du behöver vara godkänd följare för att se dennes tweets. Ovan ett meddelande från en verifierad Twitter-människa. Dessutom, hur många tweets?

Svaret på den här frågan beror på vilket Twitter API du använder. Twitter API v1.1 har till exempel en gräns på 100 tweets per begäran.

Med detta i åtanke, hur mycket är twitter värt?

Detta är en svår fråga att besvara slutgiltigt eftersom värdet på ett företag baseras på ett antal faktorer, inklusive men inte begränsat till intäkter, vinst, tillväxtpotential, konkurrenssituation och varumärkeskännedom. Enligt vissa uppskattningar uppgår Twitters värde dock till cirka 24 miljarder dollar.

By Winikka

Kan inte avinstallera WinZip Driver Updater? :: Kan man ta tillbaka ett sms?
Användbara länkar