Hem > H > Hur Kan Man Spara Videor Från Youtube?

Hur kan man spara videor från YouTube?

Några bra alternativ är Keepvid, som kan hjälpa dig att ladda ner videofiler med Apple MacOS, iPad, iPhone och Android-enheter. Du kanske också måste titta på alternativa YouTube-appar som fungerar i Google Play Store eller med olika smartphones.

Läs mer

Med hänsyn till detta, kan man ladda ner youtube klipp offline?

Du kan ladda ned videor som du redan har laddat upp. Om du inte har laddat upp videon själv kan du inte spara den på en dator. Du kan ladda ned videor från YouTube-appen till din mobila enhet. Och därefter, hur laddar man ner video från youtube till iphone? När Download Youtube Shortcut är installerat så är det bara att gå in på Youtube.com i Safari välja ett klipp som du vill ladda ned och trycka på den lilla rutan med en pil som pekar uppåt. Bläddra tills du hittar Shortcuts och välj Download YouTube.

Folk frågar också hur kan man ladda ner filmer?

Viktigt!

  1. Kontrollera att enheten är ansluten till internet.
  2. Öppna Google Play Filmer .
  3. Tryck på Bibliotek.
  4. Leta reda på filmen eller tv-avsnittet du vill ladda ned.
  5. Tryck på Ladda ned .
Dessutom, hur laddar man ner video från youtube? Du kan ladda ned YouTube-appen från Google Play. På hjälpcentret för Google Play kan du läsa om nedladdning av Android-appen från Google Play. Obs! Appen fungerar bara på telefoner och surfplattor med Android-version 5.0 eller senare.

Följaktligen, hur kopierar man en youtube video?

Kopiera länken: Klicka på knappen Kopiera om du vill kopiera en länk till videon som du kan klistra in någon annanstans, till exempel i ett e-postmeddelande. Starta vid: Om du vill länka till en specifik del av videon kryssar du i rutan och anger starttid innan du kopierar länken. Hur kan man göra en video längre? Till skillnad från TikTok och Reels så erbjuder IGTV längre filmer. Om du har ett verifierat konto kan du spela in videos upp till 60 minuter, för dig utan den blå symbolen är maxlängden 15 minuter. Men, oavsett mängd följare så kan du titta på alla publicerade videos!

Hur laddar man ner musik från YouTube till datorn gratis?

Så här gör du för att konvertera till MP3:

  1. Kopiera Youtube-länken och klistra in i fältet.
  2. Tryck på pilen för att vilket format du vill spara filen. Välj MP3.
  3. Klicka på Start så börjar konverteringen av ditt Youtube-klipp till MP3.
  4. När konverteringen är klar kommer du till en sida som ser ut som ovan.
Och därefter, hur laddar man ner från svt play?

Om du vill ha instruktioner om hur du laddar ner videor från SVT Play, är stegen följande:
1. Gå till webbplatsen: https://www.svtplay.se/
2. Hitta den video som du vill ladda ner
3. Håll musen över videon med musen så att kontrollerna visas
4. Klicka på knappen "Download" (det ser ut som en pil som pekar nedåt)
5. Beroende på din webbläsare kan du bli ombedd att välja en plats att spara filen på. I så fall väljer du en plats och klickar på "Spara". Om inte kommer videon att börja laddas ner automatiskt.
6. När videon har laddats ner kan du hitta den på den plats du valde.

Och en annan fråga, hur sparar man en video från youtube till kamerarullen?

Det finns ingen lösning med ett klick för att ladda ner en YouTube-video till din kamerarulle. Det finns dock några metoder som du kan använda.
Den första metoden är att använda en app för nedladdning av YouTube-videor. Dessa appar finns tillgängliga för både iOS- och Android-enheter. När du har installerat appen öppnar du YouTube och hittar videon som du vill ladda ner. Kopiera videons webbadress och klistra in den i appen. Appen laddar sedan ner videon och sparar den i din kamerarulle.
Den andra metoden är att använda en stationär dator. På en Mac kan du använda webbläsaren Safari och en gratis app som heter iFunia Free YouTube Downloader. På en dator kan du använda webbläsaren Firefox och en gratis app som heter Free YouTube Downloader. När du har installerat appen öppnar du YouTube och hittar videon du vill ladda ner. Kopiera videons webbadress och klistra in den i appen. Appen hämtar sedan videon och sparar den i din kamerarulle.
Den tredje metoden är att använda en webbaserad tjänst. Det finns många gratis webbaserade tjänster som gör att du kan ladda ner YouTube-videor. En sådan tjänst heter YouTube Video Downloader. För att använda den här tjänsten öppnar du YouTube och hittar videon som du vill ladda ner. Kopiera videons webbadress och klistra in den i tjänsten. Tjänsten hämtar sedan videon och sparar den i din kamerarulle.

By Bonni

Hur långa filmer kan man lägga upp på YouTube? :: Hur installerar man app på Android?
Användbara länkar