Hem > V > Varför Kan Jag Inte Radera Mina Mail?

Varför kan jag inte radera mina mail?

Om du inte kan radera, skicka och eller spara mail i utkast kan det bero på att du inte har ställt in vilken mapp som ska kopplas ihop med vilken mapp på mailservern. Starta appen Inställningar tryck på " E-post, kontakter, kalendrar " och tryck på den aktuella e-postkonto .

Läs mer

Hur tömmer man inkorgen i Gmail?

Radera meddelanden

  1. Öppna Gmail-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Öppna meddelandet. Om du vill att inkorgen ska vara öppen trycker du på brevet eller bilden bredvid meddelandet.
  3. Tryck på Radera .
Och en annan fråga, hur tar man bort en e postadress? Ta bort Gmail
  1. Ladda ned din data innan du tar bort Gmail.
  2. Öppna Google-kontot.
  3. Klicka på Data och integritet till vänster.
  4. Scrolla till Data från appar och tjänster som du använder.
  5. Klicka på Ta bort en av Googles tjänster under Ladda ned eller radera dina uppgifter.
  6. Klicka på Radera.

Med hänsyn till detta, vad händer om man raderar ett skickat mail?

Anta att mottagaren inte har läst det ursprungliga meddelandet. Då tas det ursprungliga meddelandet bort och mottagaren informeras om att du, avsändaren, har tagit bort meddelandet från postlådan. Kan man radera skickade mail Gmail? Klicka här helt enkelt på Ångra för att direkt avbryta utskicket av ditt mejl. 5. Ett nytt meddelande aviserar nu att Sändningen har ångrats. Det meddelande du skickade placerar sig därefter återigen i Utkast och dyker upp på skärmen så du antingen kan radera det eller spara det för framtiden.

Med tanke på detta, varför kan jag inte ta bort mail i outlook?

ta bortmailOutlookta bort mail

Lösningen är följande:

  • Öppna Outlook.
  • Arkiv.
  • Kontoinställningar x2.
  • Markera din mail.
  • Ändra.
  • Fler inställningar.
  • Fliken Avancerat.
  • Där det står rotmappens sökväg, skriv: inbox.
Hur raderar man alla mail i Outlook? Markera och ta bort e-postmeddelanden som inte är varandra genom att klicka på det första e-postmeddelandet, trycka på och hålla ned Ctrl-tangenten, klicka på varje e-postmeddelande som du vill ta bort och sedan trycka på Delete.

Hur får man bort mail på iphone?

Gå till Inställningar > Mail på enheten och tryck sedan på Konton. Tryck på e-postkontot som du vill ta bort. Tryck på Radera konto. Hur markera flera mail i Gmail?

I Gmail kan du markera flera e-postmeddelanden genom att markera kryssrutan bredvid varje e-postmeddelande som du vill markera. Om du vill markera alla e-postmeddelanden på den aktuella sidan klickar du på kryssrutan bredvid kolumnen "Från". Om du vill markera alla e-postmeddelanden i inkorgen klickar du på kryssrutan bredvid kolumnen "Från" när du tittar på inkorgen och klickar sedan på länken "Alla" som visas. När du har valt de e-postmeddelanden du vill markera klickar du på länken "Mer" högst upp på sidan och väljer den åtgärd du vill vidta från rullgardinsmenyn.

Därefter, hur avslutar man ett e postkonto?

Det finns inget universellt svar på den här frågan, eftersom stegen för att stänga ett e-postkonto varierar beroende på e-postleverantör. I allmänhet innebär dock processen för att stänga ett e-postkonto vanligtvis att man går in i kontoinställningarna, väljer alternativet att stänga kontot och sedan bekräftar stängningen.

By Schnurr Woodhead

Hur lägger man på filter på bilder? :: Kan inte läsa mail i Iphone?
Användbara länkar