Hem > H > Hur Söker Man Bäst I Outlook?

Hur söker man bäst i Outlook?

Använda Outlooks inbyggda sökfilter

Baserat på dina inställningar kan du använda Avancerad sökning genom att klicka på filterknappen till höger i sökrutan. Alternativt kommer Outlook-menyfliksområdet ändras och visa fliken Sök. Använd något av alternativen i gruppen Förfina för att förfina sökresultaten.

Läs mer

Kan inte söka i mailen?

kan inteinte

Obs!

  • Öppna appen Inställningar. på enheten.
  • Tryck på Appar och aviseringar. Appinformation.
  • Tryck på Gmail. Lagring.
  • Tryck på Rensa data. OK.
  • Starta om enheten.
Följaktligen, hur hittar jag gamla mail i outlook? I sökrutan i E-post skriver du det du vill söka efter (en kontakt, ämne, en del av ett meddelande eller namnet på en fil) och trycker på Retur. När du är klar med sökningen väljer du bakåtpilen i rutan Sök eller klickar på en mapp i navigeringsfönstret till vänster för att avsluta sökningen.

Följaktligen, hur söker man i mail?

Hitta ett meddelande

  1. Klicka på E-post i navigeringsfältet nedtill på sidan.
  2. Leta reda på sökrutan.
  3. Om du vill söka på ett ord som du vet finns i ett meddelande eller ett meddelande från en viss person, skriver du ordet eller personens namn (förnamn, efternamn eller en del av namnet) i sökrutan.
Hur hittar jag min inkorg? Följ dessa steg om du vill söka igenom alla e-postmeddelanden, inklusive de som inte ligger i din inkorg:
  1. Öppna Gmail på datorn.
  2. Klicka på nedåtpilen.
  3. Klicka på rullgardinsmenyn Alla mail och välj sedan Mail & Skräppost & Papperskorg.
  4. Ange någon information som finns med i meddelandet som saknas.
  5. Klicka på Sök.

Kan inte se mina mail i Outlook?

Gå till fliken Arkiv och välj Lägg till konto under Kontoinformation. Välj E-postkonto och ange ditt namn. Ange adressen och lösenordet för det e-postkonto som du vill lägga till. Ange lösenordet igen och välj Nästa. Följaktligen, varför kommer inte mailen fram till mig? Kontrollera att du är ansluten till Wi-Fi eller ett mobilnätverk. Det kan ta ett tag innan e-postmeddelandet skickas om anslutningen är långsam. Om e-postmeddelandet har skickats från exempelvis Apple Mail eller Outlook skickar du det från mail.google.com eller Gmail-appen i stället.

Man kan också fråga har telia problem med mail?

Har du problem med att skicka och/eller ta emot e-post med ett e-postprogram bör du prova att logga in på http://webmail.telia.com. Fungerar det där så beror problemet oftast på inställningarna i ditt e-postprogram eller en brandvägg i din dator. Och en annan fråga, vem är min e-postleverantör?

Det finns inget slutgiltigt svar på den här frågan eftersom det beror på individen. Några av de mest populära e-postleverantörerna är Gmail, Yahoo Mail och Hotmail/Outlook, men det finns många andra att välja mellan. Om du inte är säker på vem som är din e-postleverantör kan du kontrollera inställningarna på ditt e-postkonto eller kontakta din internetleverantör för att få hjälp.

Var hittar jag mina arkiverade mail i Outlook?

I Outlook kan du hitta dina arkiverade e-postmeddelanden genom att gå till fliken Arkiv och sedan välja Arkiv från rullgardinsmenyn.

By Colton

Varför går det inte att skicka mms från Samsung? :: Varför kan jag inte stänga av datorn?
Användbara länkar