Hem > K > Kan Inte Ladda Ner Adobe Reader?

Kan inte ladda ner Adobe Reader?

dina säkerhetsinställningar eller cookies i webbläsaren, kan förhindra att installationsprogrammet för Acrobat Reader laddas ned. Att byta webbläsare är ofta en enkel lösning på hämtningsproblem. Försök med någon av följande webbläsare i stället för den du nu använder: Mozilla Firefox.

Läs mer

Kan inte spara ändringar i PDF?

Spara en PDF-fil

  • Om du vill spara ändringarna i den aktuella filen väljer du Arkiv > Spara.
  • Om du vill spara en kopia av en PDF-fil väljer du Arkiv > Spara som.
  • I Acrobat Reader väljer du Arkiv > Spara som eller Arkiv > Spara som annan > Text.
Hur sparar man ner som PDF? Tryck på Sparapå Arkiv -menyn. På menyn Spara trycker du på Exportera den här filen. Ange ett fil namn för PDF-filen och tryck och välj PDF i list rutan filtyp . Word-dokumentet sparas som PDF på den plats som du valde i steg 4.

Hur ladda ner Adobe Reader?

Stäng alla webbläsare som visar PDF-dokument. Gå till sidan Adobe Acrobat Reader-hämtning och klicka på Hämta Acrobat Reader. Klicka på Spara för att hämta installationsprogrammet för Reader. Klicka på exe-filen för Reader när den hämtade filen visas längst ned i webbläsaren. Varför funkar inte Adobe? Uppdatera Acrobat Reader DC eller Acrobat DC.

Adobe släpper regelbundet säkerhetsuppdateringar till Acrobat Reader DC och Acrobat DC. Att installera de senaste uppdateringarna kan lösa problemet. Öppna Acrobat Reader DC eller Acrobat DC. Välj Hjälp > Kontrollera om det finns uppdateringar.

Och därefter, kan inte konvertera till pdf?

Du högerklickar på ett dokument och väljer Delning, e-post och PDF > Spara som PDF... i kontextmenyn. Du högerklickar på ett dokument, väljer Delning, e-post och PDF och väljer sedan antingen Konvertera till PDF (ersätter originalfilen) eller Konvertera till PDF (lägger till en separat fil) i kontextmenyn. Hur öppnar man en pdf-fil i Word? Om du vill öppna en PDF-fil utan att konvertera den till ett Word-dokument öppnar du filen där den är sparad (du kan till exempel dubbelklicka på PDF-filen i mappen Dokument). Om du däremot vill redigera PDF-filen kan du istället öppna den i Word.

Dessutom, hur kan man ändra i en pdf-fil?

Hur man redigerar pdf-filer:

  1. Öppna en fil i Acrobat DC.
  2. Klicka på Redigera pdf i den högra rutan.
  3. Använda redigeringsverktygen i Acrobat: Lägg till ny text, redigera text eller uppdatera teckensnitt med hjälp av val i formatlistan.
  4. Spara redigerad pdf: Namnge filen och klicka på Spara.
Varför kan jag inte fylla i PDF formulär?

Det finns några möjliga orsaker till att du inte kan fylla i ett PDF-formulär:
1. PDF-filen kan vara låst eller säkrad på något sätt som inte tillåter redigering. Du kan kontrollera detta genom att öppna PDF-filen i Adobe Acrobat Reader och se om det finns en hänglåssymbol i det övre högra hörnet. Om så är fallet måste du låsa upp PDF-filen innan du kan fylla i den.
2. PDF-formuläret kan vara utformat på ett sätt som inte tillåter redigering. Detta är mindre vanligt, men vissa PDF-formulär är skapade på ett sätt som gör att du bara kan visa dem, inte fylla i dem.
3. Din PDF-läsare kanske inte är kompatibel med formuläret. Detta är mest troligt om du använder en äldre version av Adobe Acrobat Reader eller en annan PDF-läsare. Försök att uppdatera till den senaste versionen eller byta till en annan PDF-läsare för att se om det löser problemet.
4. Det kan vara något fel på själva formuläret. Om du är säker på att PDF-filen är upplåst och du använder en kompatibel PDF-läsare, men ändå inte kan fylla i formuläret, kan det finnas ett problem med själva formuläret. Kontakta den person som skapade formuläret eller företaget som tillhandahåller det för att se om de kan hjälpa dig.

Hur komprimera en PDF-fil?

Det finns många sätt att komprimera en PDF-fil. Ett sätt är att använda en gratis PDF-kompressor online, t.ex. Smallpdf (https://smallpdf.com/compress-pdf).
Ett annat sätt är att använda ett program som Adobe Acrobat Pro. Med Adobe Acrobat Pro kan du öppna en PDF-fil och klicka på menyn "File". Klicka sedan på "Save As" och välj "Reduced Size PDF".

By Pena

Hur spara filer på iPhone? :: Hur konfigurerar man en skrivare?
Användbara länkar