Hem > H > Hur Öppnar Jag Ett Winmail?

Hur öppnar jag ett Winmail?

Steg 3: Hur man använder Open Winmail.dat - File Opener på pc

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Open Winmail. dat - File Opener För PC nu!

Läs mer

Därefter, varför kan jag inte öppna winmail?

Ibland händer det att man får ett mail med en bifogad fil men istället för t ex en förväntad PDF-fil finns bara en fil bifogad som heter winmail. dat och den kan man inte öppna i sin Mac-dator. Winmail. dat är ett filformat som används av Microsofts epostprogram Outlook. Folk frågar också varför står det winmail när jag skickar? När du använder Microsoft Office Outlook 2010 eller Microsoft Office Outlook 2007 för att skicka ett e-postmeddelande ser mottagaren en bifogad fil med namnet Winmail. dat.

Hur öppnar man Winmail i iPhone?

Öppna programmet Emulator och skriv Winmail DAT File Viewer Pro - Öppna TNEF-kodade winmail. dat-filer från Outlook i din iPhone eller iPad i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Hur öppnar man en dat fil?

Det finns inget slutgiltigt svar på den här frågan eftersom det beror på vilken typ av dat-fil du försöker öppna. Generellt sett kan du dock öppna en dat-fil med hjälp av en textredigerare som Notepad++ eller Microsoft Word. Om filen är i ett format som inte är kompatibelt med dessa program kan du behöva använda ett specialiserat program som är utformat för att öppna dat-filer.

Vad dat?

Detta är ingen teknisk fråga.

By Thetes Ultreras

Varför ser jag inte skickade mail Outlook? :: Varför mekanisk klocka?
Användbara länkar