Hem > V > Vad Är Utkorg Gmail?

Vad är Utkorg Gmail?

Gmail är en lättanvänd och bekväm e-posttjänst som låter dig skicka och ta emot e-postmeddelanden på ditt Gmail-konto. Det finns mer med Gmail än att bara skicka e-post.

Läs mer

Med detta i åtanke, vad är ett utkast mail?

Med Utkast kan du behålla ett meddelande som du inte vill skicka ännu. Alla utkast visas här. När du trycker på skapas ett nytt utkast. Klicka på Till för att ange e- postadressen till personen som meddelandet ska skickas till. Var är min inkorg? Inkorgen finns i meddelandelistan. E-postmeddelanden öppnas i läsfönstret. I menyfliksområdet finns fler alternativ för att ordna e-postmeddelanden. Välj pilen längst till höger för att visa eller dölja menyfliksområdet.

Vart har mina mail tagit vägen?

På inställningspanelen Brevlådefunktioner i Mail kan du ändra var utkast, skräppost och skickade, borttagna och arkiverade mejl för ett e-postkonto ska lagras. Om du vill ändra de här inställningarna i appen Mail på datorn väljer du Mail > Inställningar, klickar på Konton och klickar sedan på Brevlådefunktioner. Hur hittar man gamla mail i Outlook? Om du råkar ta bort ett objekt från Outlook postlådan kan du ofta återställa det. Leta först efter mappen Borttaget ellerPapperskorgen. Sök efter det objekt du vill använda, högerklicka på det och välj sedan Flytta till > Annan mapp.

Vad hände med Hotmail?

Den uppgav Microsoft att Hotmail skulle ersättas av en ny tjänst, kallad Outlook.com. Den stängdes Hotmail och ersattes av Outlook.com. Varför får jag inte mail från vissa? Kontrollera att du är ansluten till Wi-Fi eller ett mobilnätverk. Det kan ta ett tag innan e-postmeddelandet skickas om anslutningen är långsam. Om e-postmeddelandet har skickats från exempelvis Apple Mail eller Outlook skickar du det från mail.google.com eller Gmail-appen i stället.

Varför kan jag inte logga in på min Hotmail?

Välj ett problem

Du har glömt ett lösenord, ditt lösenord fungerar inte eller vad du ska göra om du har problem med verifieringskoder. Du har glömt användarnamnet för den tjänst du loggar in på, eller så är ditt användarnamn korrekt, men du kan fortfarande inte logga in. Du får ett meddelande om att ditt konto är låst.
Hur ändrar man status i Outlook?

Öppna Microsoft Outlook.
Klicka på fliken "File".
Klicka på "Info" i den vänstra kolumnen.
Klicka på "Kontoinställningar" och sedan på "Kontoinställningar" igen i rullgardinsmenyn.
Dubbelklicka på ditt e-postkonto.
Klicka på "Fler inställningar".
Klicka på fliken "Utgående server".
Markera rutan bredvid "Min utgående server (SMTP) kräver autentisering".
Klicka på fliken "Avancerat".
Ändra portnumret för "Utgående server (SMTP)" till "587".
Klicka på "OK" och sedan på "Nästa".
Klicka på "Slutför" och sedan på "Stäng".

Man kan också fråga vilka e-post finns det?

Det finns flera sätt att besvara denna fråga. Ett sätt är att be användaren öppna sin e-postinkorg och sedan räkna upp de e-postmeddelanden som finns där. Ett annat sätt är att be användaren ange sin e-postadress och sedan kontrollera om det finns meddelanden på e-postkontot.

By Iva

Varför fungerar inte stavningskontrollen i Word? :: Varför ser jag inte skickade mail Outlook?
Användbara länkar