Hem > V > Vilka Airpods Kan Man Ladda Trådlöst?

Vilka AirPods kan man ladda trådlöst?

Apple har släppt en ny version av sina trådlösa hörlurar Airpods. Den nya versionen finns med ett etui som går att ladda trådlöst.

Läs mer

Man kan också fråga vilka airpods har trådlös laddning?

Laddningsetuiet till AirPods Pro fungerar med Qi-certifierade trådlösa laddare. Det finns en Lightning-kontakt på undersidan av etuiet för kabelladdning. Statuslampan sitter på framsidan av fodralet och serienumret finns på undersidan av locket. Varför går iPhone laddare sönder? Sedan den första generationen av iPhone har laddningskabeln varit dålig. Dålig i kvalitet och dålig i motstånd. Det är tydligt att vi inte alltid gör det på bästa sätt när det gäller att lagra våra kablar. De är kablar som lider dagligen.

Därmed, hur lång tid tar det att ladda en urladdad iphone?

Plugga in laddaren och vänta

För det mesta visar iPhone och iPad en laddningssymbol på skärmen så snart en laddkabel kopplas in. Är det dock så att enheten inte har ett uns batteri kvar och dessutom legat urladdad ett tag är det inte ovanligt att det tar upp till 10-15 minuter innan någon laddningsindikation visas.
Kan inte ladda min Samsung? Kontrollera att telefonen har tillräckligt med batteri. När batteriet är helt urladdat kommer enheten inte att sättas igång. Ladda först batteriet fullt med hjälp av den laddare som medföljde enheten, innan du sätter igång den.

Därefter, hur höjer man volymen på airpods?

Tryck tre gånger på kraftsensorn för att hoppa bakåt. Höj eller sänk volymen genom att säga "Hej Siri" och någonting som "Höj volymen" eller "Sänk volymen". Eller dra volymreglaget i appen som du lyssnar på, på låsskärmen eller i Kontrollcenter. Kan AirPods gå sönder? Om en eller två av dina AirPods eller ditt laddningsetui behöver bytas ut på grund av fysisk skada kan du byta ut varje skadad artikel mot en avgift för service utanför garantin. Om du har AppleCare+ till hörlurar betalar du bara en självrisk i AppleCare+ per fall.

Och en annan fråga, Är airpods vattentät?

AirPods (1:a och 2:a generationen), laddningsetuiet, AirPods Max och Smart Case är varken vattentäta eller vattentåliga så se till att det inte kommer in fukt i några öppningar. Om dina AirPods kommer i kontakt med vätska, till exempel svett från en träning, torkar du av dem med en torr mikrofiberduk. Man kan också fråga kan inte återställa airpods?

Det finns några sätt att återställa dina AirPods:
1. Om dina AirPods är anslutna till din iOS-enhet kan du gå till appen Inställningar > Bluetooth > trycka på "i" bredvid dina AirPods > Tryck på Glöm den här enheten > Bekräfta.
2. Om dina AirPods är anslutna till din Mac kan du gå till Systeminställningar > Bluetooth > välja dina AirPods > klicka på X:et bredvid dem.
3. Om dina AirPods sitter i sitt fodral och du använder ett AirPods-fodral av andra generationen eller senare kan du trycka och hålla in inställningsknappen på fodralets baksida i cirka 15 sekunder. Om du använder ett AirPods-fodral av första generationen måste du ansluta AirPods-fodralet till en strömkälla och sedan trycka på installationsknappen och hålla den intryckt i cirka 15 sekunder.
4. Om du vill återställa dina AirPods till fabriksinställningarna kan du göra det genom att ansluta dem till en strömkälla och sedan trycka på installationsknappen och hålla den intryckt i cirka 30 sekunder.

Följaktligen, kan inte ansluta trådlösa hörlurar?

Om du har problem med att ansluta dina trådlösa hörlurar till enheten finns det några saker du kan prova. Se först till att hörlurarna är laddade och att du befinner dig inom enhetens räckvidd. Om båda dessa saker stämmer och du fortfarande har problem med anslutningen kan du försöka starta om enheten. Om det inte fungerar kan du försöka återställa dina trådlösa hörlurar. Om du fortfarande har problem efter att ha provat alla dessa saker ska du kontakta tillverkaren av enheten eller hörlurarna för ytterligare hjälp.

By Anders Citrino

Hur laddar man om en sida? :: Är det bra att spara i ISK?
Användbara länkar