Hem > H > Hur Gör Man Ett Skype-Möte?

Hur gör man ett Skype-möte?

Det är enkelt – skapa en länk och dela den med de som du vill ska delta i samtalet. Ingen registrering krävs. Även om du inte har Skype kan du använda den i din webbläsare. Bjud in upp till 99 personer (plus dig) och dra nytta av kostnadsfria videosamtal med Skype.

Läs mer

Hur mycket kostar ett Skype nummer?

3 NUMMER, röstmeddelanden

Nummer som blir tillgängliga för dig för användning med Skype To Go tillhandahålls utan kostnad, men du ansvarar för extra kostnader för samtal till mobiler och fasta telefoner som du ringer.
Med hänsyn till detta, hur återställer man microsoft-konto? 1.Ändra lösenordet för ditt Microsoft-konto

  1. Gå till Återställ ditt konto och skriv e-postadressen, telefonnumret eller Skype-namnet du använder för att logga in.
  2. Vi frågar var du vill hämta säkerhetskoden.
  3. Skriv den begärda informationen och välj Skicka kod.

Dessutom, hur kan jag avsluta microsoft-konto?

Välj Start och sedan Inställningar > Konton > E-post och konton . Under Konton som används av e-post, kalender och kontakterväljer du det konto som du vill ta bort och sedan Hantera. Välj Ta bort konto från den här enheten. Bekräfta genom att välja Ta bort . Hur raderar jag allt på min Mac? Stäng av din Mac och tryck omedelbart på och håll ned dessa fyra tangenter tillsammans: Alternativ, Kommando, P och R. Släpp tangenterna efter cirka 20 sekunder. Detta rensar användarinställningarna från minnet och återskapar vissa säkerhetsfunktioner som kan ha ändrats.

Hur avinstallerar man?



Radera appar som du har installerat

  1. Öppna Google Play Butik-appen .
  2. Tryck på profilikonen uppe till höger.
  3. Tryck på Hantera appar och enheter. Hantera.
  4. Tryck på namnet på den app du vill ta bort.
  5. Tryck på Avinstallera.
Hur man avinstallerar Program på Mac? Radera ett program med Finder
  1. Leta reda på programmet i Finder.
  2. Dra programmet till papperskorgen eller markera programmet och välj Arkiv > Flytta till papperskorgen.
  3. Om du blir ombedd att ange ett användarnamn och lösenord ska du ange namn och lösenord för ett administratörskonto på Mac-datorn.

Har jag Skype?

Om du inte är säker på om du använder Skype eller Skype för företag kan du titta under hjälp > om. Det visar antingen Skype eller Skype för företag. Är det gratis att ringa med Skype?

Ja, samtal från Skype till Skype är gratis. Du kan också ringa fasta telefoner och mobiltelefoner till låga priser. Mer information finns på Skypes webbplats.

Man kan också fråga hur loggar man in som gäst på skype?

Skype-inloggningsprocessen är enkel. Skype uppmanar dig att logga in med ditt Microsoft-konto - om du har ett - eller att skapa ett nytt Skype-konto. Du kan också logga in som gäst på Skype, vilket gör att du kan använda Skypes funktioner utan att skapa ett konto. Om du vill logga in som gäst på Skype klickar du helt enkelt på knappen "Logga in som gäst" på Skype-inloggningsskärmen.

By Ilka

Vad är Kompatibilitetsläge i Excel? :: När tas Skype bort?
Användbara länkar