Hem > V > Vad Finns Det För Olika Airpods?

Vad finns det för olika AirPods?

Identifiera dina AirPods med hjälp av modellnumret

  • AirPods (3:e generationen) Modellnummer: A2565, A2564. Introduktionsår: 2021.
  • AirPods Max. Modellnummer: A2096.
  • AirPods Pro. Modellnummer: A2084, A2083.
  • AirPods (2:a generationen) Modellnummer: A2032, A2031.
  • AirPods (1:a generationen) Modellnummer: A1523, A1722.

Läs mer

På motsvarande sätt, vad är en airpods?

AirPods är inga vanliga hörlurar. När du plockar fram dina AirPods ur det trådlösa laddningsetuiet aktiveras de direkt och ansluter till din iPhone, Apple Watch, iPad eller Mac. Så fort du sätter i hörlurarna sätter ljudet igång automatiskt, och pausas när du tar ut dem. Följaktligen, var är mina airpods? På iPhone, iPad eller iPod touch: Öppna appen Hitta, tryck på Enheter och tryck sedan på dina AirPods. På Apple Watch: Med en Wi-Fi- eller mobilanslutning öppnar du appen Hitta enheter och väljer sedan dina AirPods (watchOS 8.0 eller senare). På Mac: Öppna appen Hitta, klicka på Enheter och välj sedan dina AirPods.

Folk frågar också kan man ladda sina airpods i någon annans fodral?

Du kan använda en usb-C-till-Lightning-kabel eller en usb-till-Lightning-kabel. Anslut sedan den andra änden av kabeln till en usb-port eller laddare. Du kan ladda fodralet med eller utan AirPods inuti. Du laddar snabbast om du använder en usb-laddare till iPhone eller iPad eller ansluter dem till din Mac. Dessutom, har man försäkring på airpods? AppleCare+ är en försäkring som ger dig teknisk expertsupport1 och hårdvaruskydd2 i upp till två år för AirPods, Beats-öronsnäckor eller Beats-hörlurar, inklusive skydd för upp till två fall av oavsiktlig skada varje 12-månadersperiod. För varje fall tillkommer en självrisk på 249 kr.

Vad är skillnaden på AirPods 2 och 3?

De nya AirPods 3 levereras med ett MagSafe trådlöst laddningsfodral som har upp till 30 timmars laddningstid inuti. Apple tar också ut 20 dollar mindre än vad det gjorde för sina AirPods 2. Och du får MagSafe och ett trådlöst laddningsfodral, två saker saknas i AirPods 2. Med tanke på detta, hur många generationer airpods finns det? (Pocket-lint) - Apple tillkännagav den tredje generationen AirPods i oktober 2021. Dessa efterträder den äldre - men fortfarande tillgängliga - andra generationen AirPods från början av 2019, och de ligger underAirPods Pro, som lanserades i oktober 2019. De ursprungliga AirPods har nu helt upphört att tillverkas.

Med tanke på detta, vilka är de bästa airpodsen?

Apple Airpods är dyrare än andra true wireless-lurar med aktiv brusreducering. Samtidigt ger de en enormt bra passform, ett riktigt smidigt format, en smart brusreducering och ett ljud som nästan är på nivå med klassvinnarna. Det gör Airpods Pro till vårt bästa premiumval bland in ear-hörlurar. Vad är AirPods gjorda av?

AirPod-kroppen är tillverkad av gjuten plast. Stängeln består av en stång av rostfritt stål som sätts in i plastkroppen. Spetsen på stammen är tillverkad av ett mjukt, gummiaktigt material som hjälper till att täta hörselgången och hålla AirPod på plats. Gallret som täcker högtalaren är tillverkat av en perforerad metall.

Med tanke på detta, vilka telefoner funkar airpods till?

Det korta svaret är att AirPods fungerar med alla iPhone eller iPad som använder iOS 10 eller senare. Det inkluderar iPhone SE, 6s och 6s Plus, iPad Pro, iPad (femte generationen), iPad Air 2, iPad mini 4 och iPad mini 3 samt iPod touch (sjätte generationen).

Om du har en iPhone 7 eller senare kan du också använda AirPods med den telefonens inbyggda stereohögtalare. Och om du har en Apple Watch kan du använda AirPods för att lyssna på musik eller ringa telefonsamtal, även när din iPhone inte är i närheten.

By Justin Cicatello

Vad köpte Elon Twitter för? :: Vem köpte Twitter?
Användbara länkar