Hem > V > Var Är Mitt Paket?

Var är mitt paket?

Med PostNord App får du snabbt koll på var paketet befinner sig och när det väntas komma fram. Med appen och mobilt BankID kan du legitimera dig digitalt och sedan välja att själv hämta paketet, eller skicka vidare avin och låta någon annan hämta.

Läs mer

Kan UPS hämta paket?

Du kan få din sändning hämtad hemma eller på kontoret genom att boka upphämtning online på ups.com eller per telefon 077-662 20 77. UPS hämtar alla paket med en enda upphämtningsbegäran. Upphämtning kan bokas för samma eller nästa dag. Avgiften gäller per upphämtningsbegäran oavsett hur många paket som hämtas. Därefter, när hämtar ups mitt paket? Våra chaufförer levererar vanligtvis sändningar mellan kl. 09.00 och 19.00.

Följaktligen, hur fungerar leverans med ups?

På fordon för leverans: Sändningen har nått den lokala UPS-terminalen som ansvarar för leverans, och har lämnats till en UPS-chaufför. Förutom tidsbestämda flygleveranser levereras sändningar i allmänhet mellan 09.00 och 19.00 (och ibland senare) till privata bostäder och vid arbetsdagens slut för företagsadresser. Får massa konstiga sms? Reklam som du inte har sagt ja till att få brukar kallas för skräppost eller spam. Om du får spam eller skräppost kan du anmäla det till Konsumentverket.

Får konstiga sms om paket?

Polisen varnar för falska paket-sms

Polisens uppmaning är att aldrig klicka på länkar i sms och mejl om du inte är helt säker på var de kommer ifrån. I det fall att du väntar på en beställning ska du alltid gå tillbaka till din beställningsbekräftelse och följa leveransinformationen.
Får massa sms om paket? Ovanligt många sms och mejl om paketleveranser skickas ut och många av dem är fejk. En del kan till och med vara skadliga och lura dig på pengar eller stjäla information ur din telefon. I takt med att e-handeln ökar så ökar även leveranserna av paket.

Med hänsyn till detta, hur vet man om en länk är säker?

Ett säkrare sätt att kolla om en länk är reko är att använda tex tjänsten GetLinkInfo. Där kan du få förhandsinfo om vart en kortlänk leder, om den innehåller skadlig mjukvara eller pekar till en phishingsajt, och den skvallrar även om vad en Youtubevideo innehåller. Dessutom, kan man bli hackad av att trycka på en länk?

Det finns flera sätt att bli hackad genom att klicka på en länk. Ett sätt är att länken leder till en webbsida som ser legitim ut, men i själva verket är en skadlig klon av en legitim webbplats. Denna skadliga webbplats kan innehålla skadlig kod som kan installera skadlig programvara på din dator eller skicka dina personliga uppgifter till en tredje part. Ett annat sätt är att klicka på en länk som leder till en bild eller ett dokument som i själva verket innehåller skadlig kod. Denna kod kan installera skadlig programvara på din dator eller skicka dina personliga uppgifter till en tredje part.

Kan man bli kapad via sms?

Det finns flera olika sätt att bli hackad via SMS. En av de mest kända är SMS spoofing, som innebär att en attacker skickar ett textmeddelande från en falsk identitet med syftet att lura offer eller skada dess rykte. SMS-falskning kan också användas för att skicka skadlig kod till en telefon, vilket kan leda till att telefonen blir infekterad med en skadlig programvara. Andra sätt att bli hackad via SMS inkluderar att använda sms-baserade tjänster för att få åtkomst till en telefons kontakter, e-postmeddelanden eller andra privata data.

By Loise

Hur använder man gps i mobilen? :: Hur loggar man in på Messenger utan Facebook?
Användbara länkar