Hem > V > Vilken Redigerings App Är Bäst?

Vilken Redigerings app är bäst?

Redigera bilder i mobilen – 5 gratisappar

  1. Snapseed – möjligheterna är många. Snapseed är en redigeringsapp med många valmöjligheter.
  2. Pixlr – Skapa snygga kollage.
  3. Photoshop Express – Photoshop i mobilen.
  4. VSCO – Stort utbud av filter.
  5. Squaready – Rama in dina foton.

Läs mer

Vilka Redigerings appar använder influencers?

VSCO är förmodligen den mest välkända bildredigeringsappen efter Instagrams egna. Här förses du med ett antal filter och funktioner. Du kan även skapa en VSCO-sida där du laddar bilderna direkt från appen, som en mini-blogg med dina VSCO-bilder! Hur redigerar man bort saker från bilder gratis? Snapseed. Snapseed är specialiserad på bildbehandlingstekniker och kan skärpa, beskära, räta ut och förbättra färgen och exponeringen på dina bilder. Det finns massor av kreativa filter som du kan använda för att ge dina bilder en annan stämning som t.

Hur skulle jag se ut om jag var smal?

Till exempel kan du ta bort knölar på näsan, förstora eller till och med gör så att du ser smalare ut. Genom att rotera din enhet och växla mellan enkel- och dubbelvyn kan du lätt jämföra före- och efterbilderna på en och samma skärm. Vilken app kan man redigera bilder? Väljer du exempelvis ljusstyrka blir bilden mörkare om du drar till vänster och ljusare om du drar till höger.

  • Ladda ned Snapseed för Android.
  • Ladda ned Photoshop Express för Android.
  • Ladda ned Fotor för Android.
  • Ladda ned Pixlr för Android.
  • Ladda ned Visage Lab för Android.
  • Ladda ned Photo Grid - Collage Maker för Android.

Hur retuscherar man en bild?

Ta bort orenheter från porträttet med mobilen

En av de här apparna är Airbrush, som finns till både iOS och Android. Här ska du öppna appen, välja "Library", öppna bilden och trycka på ikonen "Acne". Zooma in med hjälp av fingrarna på bilden och tryck där du vill ta bort en finne.
Hur redigerar influencers sina bilder? Men om man inte har de bästa förutsättningarna så kan man alltid redigera in solstrålar, prismor och ljuseffekter i efterhand. Detta kan du göra med filtret "Ljus" på appen Afterlight 2. Se före och efterbilderna nedan. Alla dessa effekter hittar du dessutom i en och samma app, Afterlight 2.

Hur redigerar du dina bilder?

Foto

  1. Öppna det foto som du vill redigera.
  2. Tryck på Redigera. Verktyg.
  3. Välj de verktyg du vill använda med fotot och gör ändringar.
  4. När du är klar trycker du på Klar.
  5. Om du vill ångra en effekt avmarkerar du alternativet eller trycker på Avbryt.
Hur tar man bort det suddiga på bilder?

När oskärpa orsakas av att kameran skakar kan du försöka använda ett stativ eller ett enbensstativ för att stabilisera kameran. Om det inte är möjligt kan du öka slutartiden för att minska den tid som kameran utsätts för skakningar. Bländaren påverkar också skärpan, så om du använder en mindre bländare får du en skarpare bild. Slutligen kan du försöka använda bildstabiliseringsfunktioner om kameran har sådana.

Hur använder man Snapseed?

För att använda Snapseed öppnar du först appen och trycker på bilden du vill redigera. Välj sedan det redigeringsverktyg du vill använda i verktygsfältet längst ner på skärmen. För att använda ett verktyg trycker du helt enkelt på det och sedan på det område i bilden som du vill redigera. Du kan också använda knapparna "ångra" och "gör om" längst upp på skärmen för att ångra eller göra om ditt senaste redigeringssteg. När du är klar med redigeringen trycker du på knappen "klar" i det övre högra hörnet av skärmen.

By Khano Runkel

Vilken förare har kortast reaktionstid? :: Vad är Idml format?
Användbara länkar