Hem > V > Vilka Program Ingår I Chromebook?

Vilka program ingår i Chromebook?

UppgiftRekommenderad Chrome-app
Skapa en presentationGoogle Presentationer Microsoft® PowerPoint®
Göra en anteckningGoogle Keep Evernote Microsoft® OneNote® Noteshelf Squid
Lyssna på musikYouTube Music Amazon Music Apple Music Pandora SoundCloud Spotify TuneIn Radio

Läs mer

Kan man använda Word på Chromebook?

Det går att använda Microsoft® Office på Chromebook. Oavsett om du vill ha Word, Excel® eller PowerPoint® så hittar du enkelt apparna på webben. Och eftersom du även har Google Dokument, Kalkylark och Presentationer på din Chromebook kan du hålla dig produktiv och få jobbet gjort. Vad kan man inte göra med en Chromebook? Nackdelar Chromebooks gentemot vanliga laptops

  • Du behöver vara uppkopplad mot internet för att komma åt de flesta av dina filer.
  • Stödjer inte alla program eller dokument då alla program inte är webbaserade.

Kan man installera BankID på Chromebook?

Chrome har en en säkerhetsfunktion som varnar när du vill öppna ett annat program från webbläsaren. Detta är normalt, men för att du ska kunna använda BankID behöver du välja Starta program. Vi rekommenderar även att du bockar för rutan Kom ihåg mitt val för alla länkar av samma typ. Varför kan jag inte ladda ner appar på min Chromebook? Om du ser det här meddelandet är din Chromebook-modell inte kompatibel med appen, och du kan därför inte ladda ned den på enheten. Obs! Det här beror oftast på att enheten saknar en funktion som krävs för att appen ska fungera. Till exempel kanske appen behöver GPS, och din Chromebook saknar GPS.

Vad är skillnaden mellan Chromebook och dator?

Vad är skillnaden mellan en Chromebook och andra datorer (till exempel Windows- eller Mac-datorer)? Chromebook är en ny typ av dator som skapats för att du ska få saker gjorda snabbare och enklare. Den har Chrome OS, ett operativsystem med molnlagring, det bästa av Google inbyggt och flera säkerhetsnivåer. Med tanke på detta, vad är det för skillnad på chromebook och en laptop? Den främsta skillnaden mellan Chromebook och laptop ligger i deras operativsystem. För att sätta det rakt, Chromebook kör Chrome OS - ett lätt, Linux-baserat operativsystem utvecklats av Google. Och bärbara datorer kör mestadels Windows och macOS som är utvecklade av Microsoft respektive Apple.

Är Chromebook bättre än Windows?

En Chromebook anses också vara säkrare än en Windows-dator, och den har som regel bättre batteritid. Den stora nackdelen är att det inte går att installera några "vanliga" program. Du kan med andra ord inte köra några traditionella program för exempelvis släktforskning, bokföring eller bildbehandling. Man kan också fråga kan inte öppna word dokument på chromebook?

Det finns några möjliga orsaker till att du inte kan öppna Word-dokument på din Chromebook. En möjlighet är att din Chromebook inte har den nödvändiga programvaran för att öppna Word-dokument. En annan möjlighet är att Word-dokumentet du försöker öppna är skadat eller inkompatibelt med din Chromebook.
Om din Chromebook inte kan öppna Word-dokument kan du kanske installera den nödvändiga programvaran genom att ladda ner den från Chrome Web Store. Om Word-dokumentet du försöker öppna är skadat eller inkompatibelt kan du kanske åtgärda problemet genom att konvertera dokumentet till ett annat format som din Chromebook kan hantera.

Dessutom, varför kan jag inte redigera i word?

Det kan finnas flera orsaker till att du inte kan redigera i Word. En anledning kan vara att dokumentet är låst för redigering. För att kontrollera om så är fallet klickar du på "Fil" och sedan "Info". Om det står "Dokumentet är låst för redigering av en annan användare" betyder det att dokumentet för närvarande redigeras av någon annan och att du inte kan göra ändringar.
En annan orsak kan vara att dokumentet är i skrivskyddat läge. Det innebär att ändringar inte kan sparas tillbaka till originaldokumentet. För att kontrollera om detta är fallet klickar du på "File" (fil) och sedan "Info" (information). Om det står "Dokumentet är i skrivskyddat läge" kan du inte göra några ändringar.
Om inget av dessa är fallet är det möjligt att det finns några redigeringsbegränsningar. För att kontrollera om så är fallet klickar du på "File" (fil) och sedan "Info" (information). Om det står "Restricted access" betyder det att det finns vissa redigeringsbegränsningar och att du inte kan göra ändringar.

By Graner

Varför får jag inte upp Nvidia kontrollpanel? :: Hur vet man vilken CPU man har?
Användbara länkar