Hem > V > Var Är Min Gmail?

Var är min Gmail?

Hantera dina uppgifter

  • Verifiera ett Google-konto.
  • Söka efter ett befintligt konto.
  • Ändra profilbild, namn och andra uppgifter i Google-kontot.
  • Ange ett telefonnummer eller en e-postadress för återställning.
  • Ändra telefonnummer i kontot och vad det används till.
  • Ändra e-postadress för ditt konto.

Läs mer

Med tanke på detta, hur mailar man på dator?

Appen e-post är det enkla sättet att all e-post under samma tak. Viktiga är att logga in på datorn med ditt Microsoft-konto. Du kan skapa ett med hjälp av en e-postadress som du redan har, eller registrera dig för ett nytt – det är gratis. Hur hittar jag min e-post? Du hittar din e-postadress genom att välja profilbilden eller initialen. Du kan logga in med den. Detta är den e-postadress som viktig information om de flesta Google-tjänster du använder skickas till, om du inte har lagt till en kontaktadress.

Kan inte öppna pdf i Gmail iPhone?

GmailÖppna GmailiPhoneÖppnaöppna

Så här åtgärdar du det:

  • Öppna appen Inställningar på enheten.
  • Tryck på Sekretess. Foton.
  • Aktivera Gmail.
Följaktligen, kan inte skicka mail med bifogade filer? Storleksgräns för bilagor

Om du bifogar mer än en fil kan deras sammanlagda storlek inte vara större än 25 MB. Om filen är större än 25 MB lägger Gmail automatiskt till en Google Drive-länk i meddelandet i stället för att bifoga filen. Läs mer om delningsinställningar för Google Drive-bilagor.

Med tanke på detta, kan man maila bilder?

Du kan lägga till bilagor som filer och foton i e-postmeddelanden. Om du vill skicka filer som är större än storleksgränsen, till exempel videor, kan du använda Google Drive. Dessutom, vart hamnar sparade mail i outlook? Som standard sparas en kopia av alla skickade meddelanden i mappen Skickat. När du svarar på eller vidarebefordrar ett e-postmeddelande som sparas i en annan mapp än Inkorgen, kan du konfigurera Outlook så att en kopia av det skickade meddelandet sparas i samma mapp som det ursprungliga meddelandet.

Varför kan jag inte öppna en PDF fil?

Använd senaste versionen av de verktyg du använder

Om du använder Adobe Reader för att läsa pdf-filer rekommenderar vi att du använder den senaste versionen för bästa resultat. Du kan hämta programmet gratis på Adobes webbplats.
Hur öppnar man PDF i iPhone?

Det finns några olika sätt att öppna PDF-filer på din iPhone. Ett sätt är att använda den inbyggda appen Apple Books. Ett annat sätt är att använda en tredjepartsapp som Adobe Acrobat Reader. Slutligen kan du också öppna PDF-filer i webbläsaren Safari.
Om du vill öppna en PDF-fil i Apple Books trycker du helt enkelt på filen för att öppna den. Om du inte har Apple Books installerat kan du få det gratis från App Store.
Om du vill öppna en PDF-fil i Adobe Acrobat Reader trycker du på filen för att öppna den och sedan på knappen Dela i det övre högra hörnet. I menyn Dela väljer du "Öppna i Adobe Acrobat Reader". Om du inte har Adobe Acrobat Reader installerat kan du få det gratis från App Store.
Slutligen kan du också öppna PDF-filer i webbläsaren Safari. Tryck bara på filen för att öppna den och tryck sedan på knappen Dela i det övre högra hörnet. I menyn Dela väljer du "Öppna i Safari".

Därefter, varför kan jag inte se pdf i mobilen?

Om du försöker öppna en PDF-fil i din mobila webbläsare och inte kan se den finns det några möjliga förklaringar:
1. PDF-filen kan vara skadad. Försök att öppna den på en stationär dator för att se om den visas korrekt. Om den inte gör det är PDF-filen förmodligen skadad och du kommer inte att kunna visa den på någon enhet.
2. PDF-filen kan vara för stor för att din mobila enhet ska kunna hantera den. Försök att ladda ner PDF-filen till din dator och överför den sedan till din mobila enhet.
3. Din mobila webbläsare kanske inte har ett plugin för PDF-läsare installerat. Försök att ladda ner en PDF-läsarapp (som Adobe Reader) och öppna PDF-filen från appen.

By Jacinda Mazzetti

Hur gör man för att få mobilt BankID? :: Varför köpa Apple Pencil?
Användbara länkar