Hem > V > Vem Kan Se Min Aktivitetslogg På Facebook?

Vem kan se min Aktivitetslogg på Facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Tryck på nedanför din profilbild och tryck sedan på Aktivitetslogg. Tryck på Hantera dina taggar nedanför Aktivitet du har taggats i. Om du vill filtrera innehållet: Tryck på Filter längst upp och tryck sedan på Kategorier eller Datum.

Läs mer

På motsvarande sätt, vad är aktivitetslogg på facebook?

Din aktivitetslogg är en plats där du kan granska och hantera din Facebook-aktivitet. Du kan bläddra igenom ditt innehåll eller filtrera innehåll efter kategori för att granska specifika saker som inlägg, inlägg som du har taggats i, foton och videor, vänförfrågningar och dina evenemang. Följaktligen, var finns tidslinjen på facebook? Klicka på pilen överst till höger på valfri Facebook-sida. Klicka på Inställningar. Klicka sedan på "Tidslinje och taggning" i vänsterkolumnen. Här kan du välja inställningar för din tidslinje och vem som kan se andras inlägg.

Kan man se hur länge man har varit vänner på Facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook. Gå till din väns profil genom att skriva hens namn i sökfältet högst upp. Tryck på nedanför omslagsbilden. Välj Visa vänskapssida. Hur kan man se gamla inlägg på Facebook? Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Tryck på nedanför din profilbild och tryck sedan på Aktivitetslogg. Tryck på Filter längst upp i aktivitetsloggen.

Hur ser man sparade inlägg på Facebook?

Hur visar jag det jag har sparat på Facebook?

  1. Tryck på längst ned till höger på Facebook.
  2. Tryck på Sparat.
  3. Tryck på en samling högst upp eller tryck på ett sparat objekt för att visa det.
Därefter, hur se egna inlägg på facebook? Tryck på nedanför din profilbild och tryck sedan på Aktivitetslogg. Tryck på Filter längst upp i aktivitetsloggen för att granska aktiviteter som: Saker som du publicerat. Inlägg som du döljer från din profil.

Dessutom, hur ser jag min tidslinje?

Tidslinjen är tillgänglig på mobila enheter och datorer. Om du har aktiverat inställningar som Webb- och appaktivitet och pausar platshistoriken eller raderar platsdata från den kan platsdata fortfarande sparas i ditt Google-konto i samband med din användning av andra webbplatser, appar och tjänster från Google. Med hänsyn till detta, hur kommer jag in på min tidslinje?

Det finns några sätt att komma åt din tidslinje:
1. Klicka på knappen "Hem" i det övre navigeringsfältet. Din tidslinje är det första du ser.
2. Om du inte redan är inloggad går du till www.facebook.com och anger din e-postadress och ditt lösenord. När du är inloggad kommer du till din tidslinje.
3. Klicka på ditt namn i det övre navigeringsfältet. Då kommer du till din profilsida, och därifrån kan du klicka på knappen "Visa aktivitetslogg" för att se din tidslinje.

Varför kan jag inte skriva på mina vänners tidslinje?

Sekretessinställningarna för varje enskild Facebook-användare avgör om andra användare kan lägga upp inlägg på deras tidslinje eller inte. Som standard kan endast vänner skriva på en tidslinje, men inställningen kan ändras av tidslinjeägaren så att vem som helst kan skriva eller så att endast vissa personer kan skriva på tidslinjen.

By Mall

Kan Ukraina försvara sig? :: Hur aktiverar man ett nytt BankID?
Användbara länkar